GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΟΤΑΧΩΣ! ΞΕΣΠΑΕΙ νέο σκάνδαλο Κοσκωτά...

Georgios Karras      Μέχρι πρόσφατα πίστευα, και το έγραφα, ότι ο Αλέξης είναι καθεστώς και πως δεν φεύγει με τίποτα τουλάχιστον ως τις...

  Μέχρι πρόσφατα πίστευα, και το έγραφα, ότι ο Αλέξης είναι καθεστώς και πως δεν φεύγει με τίποτα τουλάχιστον ως τις εκλογές του 2019. Είναι γαντζωμένοι στη καρέκλα, είναι πολλά τα λεφτά, και χαίρουν της ανοχής ή και απάθειας του κόσμου. Εκτός, έλεγα, κι αν προκύψει κάποιος αστάθμητος παράγοντας.
Προέκυψε η φάση με τον Καλογρίτσα που μου θυμίζει αυτό ακριβώς που έπαθε ο Ανδρέας με τον Κοσκωτά και τα τότε ΜΜΕ (έντυπα).
Αν προσθέσουμε και τις σφαλιάρες που θα φάει απ τους εταίρους αφού νόμιζαν ότι θα περάσει τα προαπαιτούμενα χωρίς να ανοίξει μύτη, καθότι «αριστερός», ενώ αυτός δεν τολμάει ή δεν θέλει να τα περάσει και άρα έπαψε πια να είναι ο χρήσιμος ηλίθιος τους… τότε την ερχόμενη άνοιξη πάμε σε εκλογές.
Εκεί θα πάρει κανένα 20% (ΔΥ) κι η ΝΔ στην καλύτερη 30%. Δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση και άρα μετά πάμε σε απλή αναλογική και αρχίζουν τα πολιτικά (πέραν των οικονομικών) βάσανα για τα καλά.
Εν ολίγοις, ο τσιπρισμός μας έχει κάνει να χάσουμε τουλάχιστον μια δεκαετία απ την ζωή μας.
Ας προσέχαμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση