GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Είναι βλάκας ο Τσίπρας αν δεν κάνει εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι βλάκας ο Τσίπρας αν δεν κάνει εκλογές να έρθει ο Μητσοτάκης, να λύσει αυτός τα προβλήματα, να τα έχει κάνει μπάχαλο σε τέσσερις – ...


«Είναι βλάκας ο Τσίπρας αν δεν κάνει εκλογές να έρθει ο Μητσοτάκης, να λύσει αυτός τα προβλήματα, να τα έχει κάνει μπάχαλο σε τέσσερις – πέντε μήνες και να έχει μπροστά του εκλογές με μηδέν μπόνους» είπε ο Βασίλης Λεβέντης στη δευτερολογία της στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία.

 «Ένα ζήτημα που θέλω να θίξω είναι οι αξιολογήσεις στην ιδιωτική εκπαίδευση και στο δημόσιο. Στο δημόσιο δεν γίνεται τίποτα κάθονται οι άνθρωποι μέχρι να πάρουν τη σύνταξη τους κίνητρο δεν υπάρχει. Στον ιδιωτικό τομέα αποφασίζουν κάτι συνδικαλιστές. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε μία επιτροπή διαπανεπιστημιακή και με δικαστικούς να εξετάζει τις περιπτώσεις καταγγελιών» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης.

«Σας παρακαλώ να εξετάσετε τη δυνατότητα να σχηματιστέι μία κυβέρνηση οικουμενική, όχι για να σας διώξουμε από τη θέση του Πρωθυπουργού αλλά γιατί είναι σοβαρά τα προβλήματα και κανείς δεν μπορεί να τα λύσει μόνος» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Λεβέντης: Πώς το ΠΑΣΟΚ με ανάγκασε να πουλήσω το κανάλι μου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Φίλης για τα θρησκευτικά: Μπορεί να επιμένουν να αντιδρούν κάποιοι έξαλλοι - ΒΙΝΤΕΟ

Γεννηματά: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μείνει στην ιστορία γιατί έβαλε την Παιδεία στο μνημόνιο - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση