GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γεννηματά για τον Τσίπρα: Έκανε νέο ρεκόρ ψεμάτων στην ίδια πίστα - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά με αφορμ...


Επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς στη ΔΕΘ.

«Όσοι νόμιζαν ότι το είχε τερματίσει το 2014, έκαναν λάθος. Έκανε νέο ρεκόρ ψεμάτων στην ίδια πίστα» τόνισε η κ. Γεννηματά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι  δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά «στραβά αρμενίζει αυτή η κυβέρνηση». «Γι' αυτό ζητήσαμε να παραιτηθεί από το χειμώνα προτού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση γιατί βλέπαμε που πάει, για να υπάρξει μια σοβαρή κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα θέματα και να κλείσει σωστά η αξιολόγηση και όχι όπως έκανε αυτή η κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στο  Ποτάμι η κ. Γεννηματά επεσήμανε:

«Η ηγεσία του Ποταμιού έπειτα από τόσους μήνες συζητήσεων, διαβουλεύσεων, αναμονής από τη μεριά μας, απέδειξε ότι έχει μια συγκεκριμένη στόχευση, να γίνει συμπλήρωμα της δεξιάς. Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε συμπλήρωμα, ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ.»

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση