Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

  ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ (σήμερα) τα λεφτά! ΤΕΛΟΣ ο Καλογρίτσας...

  Τέλος φαίνεται ότι μπαίνει στην υποψηφιότητα του Ιωάννη Καλογρίτσα καθώς υπέβαλε ο αίτημα  για 48ωρη παράταση προκειμένου να πληρώσει την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια αλλά δεν έγινε δεκτό.

  Η ανακοίνωση της ΓΓΕΕ έχει ως εξής:

  Εστάλη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα το πρωί αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον.

  Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση:
  «Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί». Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Δημήτρης Κλ. είπε... 26 Σεπ 2016, 1:51:00 μ.μ.

  Κακώς δεν δέχθηκε η ΓΓΕΕ τη χρονική παράταση του εντιμοτάτου κ. Καλογρίτσα. Έπρεπε προηγουμένως να γνωμοδοτήσει ο "αρμόδιος" για τις χρονικές παρατάσεις κ. Γιάννης Μαντζουράνης!!!

  Item Reviewed: ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ (σήμερα) τα λεφτά! ΤΕΛΟΣ ο Καλογρίτσας... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr