GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Ασημακοπούλου – Καφαντάρη στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων μεταξύ της βουλευτή της ΝΔ Άννας Ασημακοπούλου και...


Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων μεταξύ της βουλευτή της ΝΔ Άννας Ασημακοπούλου και της Χαράς Καφαντάρη.

«Θέλω να κλείσω με ένα σχόλιο για αυτό το οποίο είπε ο κ. Τσακαλώτος στον εισηγητή μας τον κ. Βαρβιτσιώτη που τον αποκάλεσε χυδαίο. Εθίγει ο κ.Τσακαλώτος για λογαριασμό των γυναικών, ότι προσβάλαμε το φεμινιστικό συναίσθημα των γυναικών διότι υπαινίχθηκε υποτίθεται ο εισηγητής μας ότι η συγκεκριμένη γυναίκα μπήκε στο υπερταμείο επειδή ήταν σύζυγος βουλευτή και όχι επειδή μπορεί να είχε δικά της προσόντα. Ποιον κοροϊδεύουμε; Η ευαισθησία σας για τις γυναίκες φαίνεται στην αντιμετώπιση που είχατε στη σεξουαλική παρενόχληση γυναικών από τον πρέσβη της Βενεζουέλας» ανέφερε η κ. Ασημακοπούλου και πρόσθεσε «Ούτε η κ. Καφαντάρη που είναι η Πρόεδρος ποτέ παραπονέθηκε όταν εμείς της επιτεθήκαμε για τον διορισμό του συζύγου της στην Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων ΑΕ. Γιατί δεν την εγκαλέσαμε επειδή ήταν ο σύζυγος της και είπαμε ότι δεν ήταν άξιος, εγκαλέσαμε το γεγονός ότι είναι ένας πολιτικός διορισμός».

Η κ. Καφαντάρη απάντησε : «Θα ήθελα να πάρω τον λόγο επί προσωπικού, άσχετα αν αυτή την στιγμή προεδρεύω, και να πω στην κ. Ασημακοπούλου ότι όταν αναφέρεται να είναι πιο ενημερωμένη. Γιατί αυτήν τη στιγμή αναπαρήγαγε κάτι που δεν ισχύει. Αν αυτή τη στιγμή έχετε ένα ΦΕΚ διορισμού για τον σύζυγό μου να πείτε ότι θέλετε, αλλά δεν υπάρχει. Παρακαλώ να είστε πιο προσεκτική. Να είστε ενημερωμένη πριν πείτε οτιδήποτε».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Η παρατήρηση του Μπαργιώτα στον Βαρβιτσιώτη – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Τσακαλώτου στον Βαρβιτσιώτη - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στη Βουλή με Τσακαλώτο - Βαρβιτσιώτη - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση