GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθεροι οι Τούρκοι εκπαιδευτικοί που σχεδίαζαν να διαφύγουν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα

Με απόφαση ενός δικαστηρίου της Τουρκίας, δύο εκπαιδευτικοί που είχαν συλληφθεί αφού προσπάθησαν να διαφύγουν στην Ελλάδα μετά την απόπει...


Με απόφαση ενός δικαστηρίου της Τουρκίας, δύο εκπαιδευτικοί που είχαν συλληφθεί αφού προσπάθησαν να διαφύγουν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα αφέθηκαν ελεύθεροι, σύμφωνα με το Dogan.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Hurriyet, ο Hakan Akin, αναπληρωτής καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου του Μαρμαρά και ο Şenel Özdemir, φιλόλογος σε λύκειο της Κωνσταντινούπολης, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας καθώς υπήρχαν υποψίες ότι είναι μέλη της οργάνωσης του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν και με την κατηγορία ότι προσπάθησαν παράνομα να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι οι δύο εκπαιδευτικοί πλήρωσαν 12.500 ευρώ για να διαφύγουν στην Ελλάδα και ότι μετά την σύλληψή τους κατασχέθηκαν ένα φουσκωτό σκάφος και ένα κουπί.

Το δικαστήριο αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι οι δυο εκπαιδευτικοί, ωστόσο αλλά δύο άτομα που θεωρείται ότι οργάνωσαν την απόδραση των δύο ανδρών εξακολουθούν να κρατούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση