GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Δεν υπάρχουν επιλεκτικές σχέσεις της κυβέρνησης με κανέναν επιχειρηματία

«Δεν υπάρχουν επιλεκτικές σχέσεις της κυβέρνησης με κανέναν επιχειρηματία. Αυτά τα έκαναν οι προηγούμενοι» υποστήριξε σε συνέντευξή του...


«Δεν υπάρχουν επιλεκτικές σχέσεις της κυβέρνησης με κανέναν επιχειρηματία. Αυτά τα έκαναν οι προηγούμενοι» υποστήριξε σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στην υπόθεση της Τράπεζας Αττικής και τα δάνεια που έχει λάβει ο Χρήστος Καλογρίτσας.
Μιλώντας για την παραχώρηση του 17 % της ΔΕΗ, ο κ. Σκουρλέτης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για τη μη πώλησή του θα γίνουν αποδεκτά από τους δανειστές», και άφησε σαφείς αιχμές εναντίον του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιου Πιτσιόρλα λέγοντας τα εξής:
«Αν αληθεύει αυτό που ακούγεται σε δημοσιογραφικούς κύκλους ότι το ΤΑΙΠΕΔ έχει αναλάβει το ρόλο της διασποράς πληροφοριών για λογαριασμό συγκεκριμένων κύκλων των δανειστών, με σκοπό τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, τότε αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα είναι σοβαρά», και συνέχισε: «Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη σημασία έχει ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ να είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης και όχι άλλων».
Τέλος, ο Πάνος Σκουρλέτης ξεκαθάρισε ότι δεν τον απασχολεί η προοπτική να αναλάβει γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «το πολιτικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εξαντλείται σε μια χρηστή διαχείριση της συμφωνίας του περασμένου χρόνου και μόνο».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση