GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστή τραγουδίστρια αποσύρεται λόγω προβλημάτων υγείας

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η καριέρα της νεαρής τραγουδίστριας να έχει εκτιναχθεί, ωστόσο εκείνη αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο τη...


Μπορεί τα τελευταία χρόνια η καριέρα της νεαρής τραγουδίστριας να έχει εκτιναχθεί, ωστόσο εκείνη αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της.
«Ανακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη είναι συνέπειες του Λύκου από τον οποίο πάσχω. Θέλω να είμαι παραγωγική και ποιοτική στη δουλειά μου, αλλά κυρίως ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή», αναφέρει η 24χρονη τραγουδίστρια.
Αποτέλεσμα εικόνας για σελενα γκομεζ
Ο λόγος για τη Σελένα Γκόμεζ. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή του και να τονίσω ότι οι θαυμαστές μου είναι πολύ σημαντικοί για μένα, απλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επικεντρωθώ στο να γίνω καλά», προσθέτει, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση