GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη για την Ντόρα Σιμοπούλου

Εδώ και ένα μήνα (στις 8 Αυγούστου) η Ντόρα Σιμοπούλου έχει φύγει από τη ζωή, αθόρυβα και ήσυχα όπως ζούσε τα τελευταία χρόνια, απομακρ...


Εδώ και ένα μήνα (στις 8 Αυγούστου) η Ντόρα Σιμοπούλου έχει φύγει από τη ζωή, αθόρυβα και ήσυχα όπως ζούσε τα τελευταία χρόνια, απομακρυσμένη από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η είδηση για το θάνατο της ηθοποιού έγινε γνωστή από τον συνάδελφό της Πάνο Κατέρη, ο οποίος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook λόγια συγκινητικά και γεμάτα θλίψη.
«Ντόρα μου, μόλις έμαθα ότι πέταξες στην άλλη γειτονιά! Πάει καιρός, από τις 8 Αυγούστου. Έφυγες σιωπηλά, όπως σιωπηλά έζησες. Δεν το έγραψαν πουθενά, δεν το «έδειξαν» πουθενά. Έστω και μιά αναφορά, γιά θυμηθεί ο κόσμος τη μορφή σου. Τίποτα ! Σε ονόμαζαν χρυσή ηθοποιό μικρών ρόλων. Αλλά εσύ ήξερες ότι δεν υπάρχουν μικροί ρόλοι, παρά μόνο μικροί ηθοποιοί. Πάντα θυμάμαι τις στιγμές που ζήσαμε μαζί στη σκηνή του Παρκ ένα ολόκληρο καλοκαίρι στη «Γυναίκα της χρονιάς» με τη Σμαρούλα! Αλλά πάνω απ' όλα τις στιγμές που ζήσαμε στις πρόβες και στα καμαρίνια πριν αρχίσει η παράσταση. Το γέλιο σου... την καλοσύνη σου... Αντίο καλή μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση