GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Πάτρας ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας έντονος καβγάς που έγινε, σήμερα το πρωί, σε αρτοποιείο της Πάτρας, λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Σύμφωνα με τοπικά μέσα,...


Ένας έντονος καβγάς που έγινε, σήμερα το πρωί, σε αρτοποιείο της Πάτρας, λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, το επεισόδιο συνέβη σε κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Παπαφλέσσα 36-38.
Όπως αναφέρει το dete.gr, κινδύνευσαν ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ και ο υπάλληλος του καταστήματος, όταν ένας 52χρονος, ο οποίος είχε «διαφορές» με τον υπάλληλο, πήγε στο κατάστημα που εργαζόταν ο νεαρός, στην οδό Παπαφλέσσα με μία καραμπίνα και ένα τσεκούρι.
Ο δράστης απείλησε τον υπάλληλο, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, και στο σημείο έσπευσαν δέκα αστυνομικοί.
Σύμφωνα με το dete.gr, ο 52χρονος είχε ήδη πυροβολήσει με την καραμπίνα έναν κάδο απορριμμάτων έξω από το κατάστημα και στη συνέχεια πυροβόλησε και κατά του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που επιχείρησε να τον συλλάβει.
Ο αστυνομικός, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε, ενώ έξω από το κατάστημα επικράτησε πανικός. Έντρομοι γείτονες βγήκαν έξω από τα σπίτια και τα καταστήματά τους.
Ο άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία.
Ο ιδιοκτήτης δήλωσε στο dete.gr πως επρόκειτο για πελάτη, ο οποίος για άγνωστο λόγο στο παρελθόν είχε παρεξηγηθεί με τον υπάλληλο και σήμερα πήγε στο σημείο με καραμπίνα και τσεκούρι.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε.

ΠΗΓΗ: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση