GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΑΦΝΙΚΑ! ΠΟΙΟ κυβερνητικό στέλεχος παραιτείται...

Νέο πρόβλημα στο εσωτερικό της κυβέρνησης! Την παραίτησή του  στον πρωθυπουργό θα καταθέσει μέσα στις επόμενες ώρες από Γενικός Γραμματέ...

Νέο πρόβλημα στο εσωτερικό της κυβέρνησης! Την παραίτησή του  στον πρωθυπουργό θα καταθέσει μέσα στις επόμενες ώρες από Γενικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης ο Οδυσσέας Βουδούρης, σύμφωνα με πληροφορίες της "Καθημερινής".

Ο Οδυσσέας Βουδούρης κατέλαβε την εν λόγω θέση τον περασμένο Απρίλιο στη Γραμματεία που συστάθηκε με τον νόμο 4375/2016.

Παρόλα αυτά δεν είχε αναλάβει επίσημα καθήκοντα καθώς ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας δεν έχει υπογράψει το σχετικό ΦΕΚ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Με έγγραφό του στις 3 Αυγούστου, ο αναπληρωτής υπουργός ζήτησε από τον κ. Βουδούρη να τον ενημερώνει για κάθε απόφασή του προκειμένου να τις εγκρίνει, μέχρι την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Στις 8 του Σεπτέμβρη ο γενικός γραμματέας ενημέρωνε τον αναπληρωτή υπουργό για την κρισιμότητα της κατάστασης στο προσφυγικό καθώς και για ενέργειες που ορίζει η νομοθεσία, όπως η διοικητική δομή των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων οι οποίες είχαν παγώσει διότι ο ίδιος αλλά και η Γενική Γραμματεία δεν είχαν αναλάβει επισήμων αρμοδιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση