GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγινε ληστής για να μπει φυλακή και να γλυτώσει από τη γυναίκα του

Για τον πιο απίθανο λόγο λήστεψε 70χρονος Αμερικανός από το Κάνσας τράπεζα: για να τον βάλουν φυλακή και να... γλιτώσει από τη γυναίκα ...


Για τον πιο απίθανο λόγο λήστεψε 70χρονος Αμερικανός από το Κάνσας τράπεζα: για να τον βάλουν φυλακή και να... γλιτώσει από τη γυναίκα του, σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν σε δικαστήριο της πολιτείας!
«Προτιμώ να είμαι στη φυλακή, παρά στο σπίτι», είπε ο Λόρενς Ριπλ στη σύζυγο του Ρεμέδιος, έπειτα από έναν καυγά που είχαν την Παρασκευή.
Ο ηλικιωμένος άνδρας λίγη ώρα αργότερα μπήκε σε ένα υποκατάστημα τράπεζας στο Κάνσας Σίτι, όπου έδωσε σε ένα από τα ταμεία ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε πως οπλοφορούσε κι απαιτούσε να του δώσουν χρήματα.
Αφού του δόθηκαν περίπου 3.000 δολάρια σε μετρητά, ο ληστής δεν έκανε καμιά προσπάθεια να διαφύγει – αντιθέτως, έμεινε μέσα στην τράπεζα, περιμένοντας να έλθουν αστυνομικοί να τον συλλάβουν. Εξήγησε στα όργανα της τάξης ότι δεν άντεχε πλέον τη συμβίωση με τη γυναίκα του.
Τα κλοπιμαία επεστράφησαν στην τράπεζα και ο Ριπλ, όπως επιθυμούσε, φυλακίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση