GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Βίτσα – Μπακογιάννη για τις τηλεοπτικές άδειες - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπαράθεση για τις τηλεοπτικές άδειες είχαν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιά...


Αντιπαράθεση για τις τηλεοπτικές άδειες είχαν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Οι δύο βουλευτές, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις για τις τηλεοπτικές άδειες και τη διαδικασία ελέγχου του «πόθεν έσχες» του Καλογρίτσα.

Αρχικά η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο για «πολιτική απόφαση της κυβέρνησης, η οποία υπήρξε απόλυτο φιάσκο το οποίο γυρίζει στην κυβέρνηση ως μπούμερανγκ» και συμπλήρωσε ότι «μπορεί, αν θέλετε να είναι και η «λυδία λίθος» για την κυβέρνηση αυτή».

«Έδωσε ο κ.Καλογρίτσας το πόθεν έσχες και το κρίνατε θετικό», σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ. «Εσείς το κρίνατε», πρόσθεσε.

«Τι θέλετε πια; Να σας βάζουμε και στις επιτροπές», απάντησε ο κ. Βίτσας. «Να σας ζητάμε την άδεια; Δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Εύσημα, άδειες από το παλιό σύστημα δεν πρόκειται να ζητάμε».

«Άντε βρε, το παλιό σύστημα», ανταπάντησε η κ. Μπακογιάννη και τόνισε: «Πήγατε να κατασκευάσετε έναν φουκαρά κατασκευαστή, τον φέρατε σε απελπισία και τον κάνατε…»

«Εσείς το λέτε αυτό», είπε ο κ.Βίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση