GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διευκρινιστική δήλωση του Πελεγρίνη για το Ολοκαύτωμα

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο υφυπουργός Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σχετικά ...


Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο υφυπουργός Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του σχετικά με το Ολοκαύτωμα. Το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι έχουν ζητήσει μάλιστα την αποπομπή του κ. Πελεγρίνη.

«Εξ αφορμής κακόβουλων δημοσιευμάτων, στα οποία διαστρεβλώθηκε η αναφορά μου στον εβραϊκό λαό κατά την ομιλία μου στην ολομέλεια της Βουλής στις 15 Σεπτεμβρίου 2016, δηλώνω κατηγορηματικά ότι στην συγκεκριμένη περικοπή της ομιλίας μου, εξέφρασα τον σεβασμό και την συμπάθεια μου προς τον εβραϊκό λαό για τις διώξεις που υπέστη από τους ναζί, όπως κάθε αμερόληπτος αναγνώστης μπορεί να διαπιστώσει αν ανατρέξει στο ίδιο το κείμενο μου» επισημαίνει ο κ. Πελεγρίνης.

«Η εκ παραδρομής χρήση της λέξης «οικειοποίηση», αντί της λέξης «ανάδειξη», δεν αλλοιώνει το νόημα των όσων υποστήριξα από το βήμα της Βουλής» προσθέτει ο κ. Πελεγρίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση