GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την προσαγωγή των υπευθύνων για τα επεισόδια στη Λέσβο ζητά το ΠΑΣΟΚ

"Ενώ το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών αποτίει φόρο τιμής στον δολοφονημένο από τους νεοναζί Παύλο Φύσσα το αποτρόπαιο πρόσωπο τη...


"Ενώ το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών αποτίει φόρο τιμής στον δολοφονημένο από τους νεοναζί Παύλο Φύσσα το αποτρόπαιο πρόσωπο της ακροδεξιάς βίας επανεμφανίζεται" επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως "καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκαν από ακροδεξιά στοιχεία, κάτοικοι και εθελοντές της Λέσβου".
"Η αδυναμία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να διαχειριστεί τις προσφυγικές - μεταναστευτικές ροές στα νησιά δεν πρέπει να αποτελεί άλλοθι για κανέναν. Η κυβέρνηση οφείλει να εγγυηθεί τις ζωές και την ασφάλεια των πολιτών από καθέναν που τις επιβουλεύεται. Ας σταματήσει να «κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί» και να εμπαίζει τοπικές κοινωνίες και πρόσφυγες.
Η Αστυνομία οφείλει να προσαγάγει τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη και η πολιτική ηγεσία να αναλάβει τις ευθύνες της" τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση