GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καμπανάκι" από τον δήμαρχο Λέσβου: Θα έχουμε και νέα σοβαρότερα επεισόδια

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο νησί, προειδοποιώντας ότι εάν δεν εκτ...


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο νησί, προειδοποιώντας ότι εάν δεν εκτονωθεί άμεσα η κατάσταση, θα ξεσπάσουν και νέα σοβαρότερα επεισόδια.

«Δεν ξέρω αν θα είναι σήμερα  ή μετά από μια δύο μέρες αλλά αν δεν εκτονωθεί άμεσα η κατάσταση, ασφαλώς θα έχουμε και νέα επεισόδια τα οποία θα είναι σοβαρότερα από τα χθεσινά» δήλωσε ο κ. Γαληνός μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm.

«Είναι κάτι το οποίο εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουμε προειδοποιήσει, ακόμα από την υπογραφή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας. Είχα προειδοποιήσει τι θα συμβεί με τον αποκλεισμό πολλών ανθρώπων στα νησιά μας αλλά και καιρό τώρα προειδοποιούσα ότι ήδη έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας και ήταν θέμα ωρών να συμβεί αυτό που συνέβη χθες. Και πάλι προειδοποιώ ότι είναι μια προειδοποίηση. Απειλούμαστε από πολύ σοβαρότερα πράγματα, χθες ήταν η προειδοποίηση που θα πρέπει να αφυπνίσει και να ληφθούν τα μέτρα τα οποία επιβάλλονται τώρα και τα μέτρα που επιβάλλονται είναι άμεση αποσυμφόρηση του νησιού» επεσήμανε ο κ. Γαληνός.

Ο δήμαρχος Λέσβου σημείωσε επίσης ότι «από το χθες αργά το βράδυ επικράτησε μια ηρεμία αυτό δεν λέει τίποτα όμως είναι η ηρεμία πριν από την καταιγίδα. Χθες κάηκε το hot spot  της Μόριας, υπάρχουν κινητοποιήσεις οι οποίες καθοδηγούνται από συγκεκριμένους κύκλους, ακροδεξιούς κύκλους τους οποίους συμπαρίσταται και κάποιοι άλλοι κομματικοί παράγοντες κομμάτων τα οποία βρήκαν την ευκαιρία για να αυξήσουν τις δυνάμεις των κομμάτων τους και όλο αυτό είναι ένα επικίνδυνο κλίμα το οποίο απειλεί να δημιουργήσει έκρηξη».

Μάλιστα ο κ. Γαληνός γνωστοποίησε ότι «σήμερα θα ενημερώσω τον πρόεδρο της ΝΔ για τα στελέχη του κόμματός του τα οποία πραγματικά δεν ακούν τις εντολές του κόμματος οι οποίες είναι υπεύθυνες και σοβαρές όμως αυτά τα κομματικά στελέχη, δυστυχώς, συναγελάζονται μαζί με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και προκαλούν τα επεισόδια. Είναι 4-5 στελέχη τα οποία εμφορούμενα από προσωπικό μίσος και ιδιωτικά συμφέροντα δικά τους ίσως θέλουν κάποιο δρόμο να ακολουθήσουν πολιτικό, δεν ξέρω αν θα θέλουν να τους ακολουθήσουν μέσα στη ΝΔ διότι δεν είναι η θέση της ΝΔ αυτή. Διαχωρίζω απόλυτα τη ΝΔ διότι η ηγεσία της τοποθετήθηκε ευθαρσώς και απόλυτα κατά τρόπο που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση όμως αυτά τα στελέχη πρέπει να διαγραφούν από τις τάξεις της ΝΔ ακριβώς για να δοθεί το μήνυμα και να σταματήσει όλο αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση