GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σέξι Ουκρανή που δραπέτευσε από τα χέρια του άντρα που την κακοποιούσε

H πανέμορφη Anna Zaiachkivska που έχει στεφθεί Miss Ukraine 2013, καταφέρνει και γυρίζει κεφάλια με το πέρασμά της. Αυτό σίγουρα το γνω...


H πανέμορφη Anna Zaiachkivska που έχει στεφθεί Miss Ukraine 2013, καταφέρνει και γυρίζει κεφάλια με το πέρασμά της. Αυτό σίγουρα το γνωρίζει η 24χρονη.
"Βρίσκομαι ήρεμη. Αναπνέω ελεύθερα όταν περπατάω στους δρόμους", λέει εκείνη. Όπως γράφτηκε στα αμερικανικά μίντια, ο σύζυγος της νεαρής καλλονής, ο ιταλός επιχειρηματίας Gianluca Cervara μάλλον έπεσε από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκε ότι η αγνοουμένη σύζυγός του, ζει πλέον στη Νέα Υόρκη και ποστάρει μάλιστα και φωτογραφίες της από τη ζωή της στο "Μεγάλο Μήλο" στο Instagram. Αυτός ισχυρίστηκε, ότι η 24χρονη έφυγε από το σπίτι τους για να πάρει "καθαρό αέρα", όπως του είπε, και δε ξαναγύρισε ποτέ πίσω ενώ εξέφρασε και φόβους για τη ζωή της.
Μιλώντας στην New York Post, η Zaiachkivska γέλασε με τους ισχυρισμούς του συζύγου της. "Ήξερα που ήμουν", λέει η καλλονή η οποία λέει πως τον ενημέρωσε με μια επιστολή. "Προσπαθεί να αμαυρώσει το όνομά μου γιατί τον εγκατέλειψα", συμπλήρωσε.
Η Zaiachkivska, όπως εξομολογήθηκε και στο ουκρανικό πόρταλ Tochka, άφησε πίσω της την κοινή τους ζωή εξαιτίας της κακοποίησης που υφίστατο από τα χέρια του συζύγου της. "Αν έμενα, θα με σκότωνε - αν όχι σωματικά, σίγουρα στο πνεύμα".
Ο Cervara, από την άλλη, αρνείται τις κατηγορίες περί κακοποίησης και καταθέτει μήνυση εις βάρος της για παράβαση των όρων του προγαμιαίου συμβολαίου και για κλοπή 7.000 δολαρίων και ενός κινητού.
Η Zaiachkivska γνώρισε τον 45χρονο Cervara σε ένα δείπνο κοινών φίλων, το καλοκαίρι του 2015. Η νεαρή μόλις είχε μετακομίσει στο Μιλάνο για να κυνηγήσει την καριέρα της.
"Ήταν η πρώτη σοβαρή σχέση στη ζωή μου. Μου έλεγε ότι θα έκανε τα πάντα για μένα. Ήμουν μόνη σε μια ξένη χώρα-τον αγαπούσα, είχα ανάγκη από κάποιον", λέει η ίδια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα μήνα μετά το γάμο η 24χρονη ισχυρίζεται ότι ο Cervara τη χτύπησε ενώ εκείνη ετοίμαζε το δείπνο, όταν εκείνη έκανε παράπονα για κάποιους φίλους του. "Πέταξε το φαγητό στον τοίχο και στην τουαλέτα. Με άρπαξε από το λαιμό και με πέταξε στο πάτωμα", λέει η ίδια η οποία συμφωνεί πως "παντρεύτηκα αυτόν τον άντρα, χωρίς να ξέρω τίποτα για εκείνον". Η ίδια πάντως δεν έκανε αναφορά για το περιστατικό στην αστυνομία.

"Ότι έκανα ήταν λάθος, σύμφωνα με εκείνον. Με κατέκρινε για τον τρόπο που ντυνόμουν - μου έλεγε 'μοιάζεις με γριά'- και δε του άρεσε που περνούσα χρόνο στην εκκλησία. Σταμάτησα το μόντελινγκ γιατί πίστευα ότι έτσι θα με σεβόταν. Ήμουν το χαλάκι του. Μια άλλη φορά με άρπαξε με δύναμη από το σταυρό που φορούσα που η αλυσίδα έσπασε και η τελευταία σταγόνα ήταν όταν μια ημέρα του είπα ότι έπρεπε να ξαπλώσω γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Τότε με κυνήγησε... Μου φερόταν σα ζώο και έπρεπε να φύγω", θυμάται η 24χρονη.
Εκείνη την ημέρα, η Zaiachkivska άνοιξε την πόρτα και εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη αφήνοντας ένα σημείωμα στον 45χρονο με τον οποίο τον ενημέρωνε ότι δεν θα ξαναγύριζε πίσω. Η ίδια, ξεκίνησε μια νέα καριέρα στο μόντελινγκ στη Νέα Υόρκη και δίνει σε όλες τις γυναίκες ένα μήνυμα: "Η ελευθερία είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Θέλω κάθε γυναίκα να γνωρίζει ότι μπορεί να αφήσει έναν κακό σύζυγο- σε κάθε γυναίκα αξίζει η ευτυχία".


 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση