GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ "ΓΥΡΙΖΕΙ" ΤΩΡΑ! ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ο Παυλόπουλος...

Harris Kodopoulos  Καταλαβαίνει πως έρχεται το τέλος. Και το δικό του. Και το γύρισε στα...."ενωτικά καλέσματα" Αφού έχει γ...

Harris Kodopoulos
 Καταλαβαίνει πως έρχεται το τέλος.
Και το δικό του.
Και το γύρισε στα...."ενωτικά καλέσματα"
Αφού έχει γίνει η φιλιππινέζα του Τσίπρα, μετά τον Κωστάκη τον Αρχοντα των Κοντοσουβλίων.
Μιλάμε για τον άθλιο Πάκη που έκανε, πάλι, βαρυσήμαντη δήλωση.
"Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση"
Μπα..!!
Αργά το θυμήθηκες πρόεδρε των Συριζανέλ.
Τώρα είναι αργά.
Σε πήραμε χαμπάρι.
Αντε σε καμιά εμποροπανήγυρι που περνάνε αυτά..!!

1 σχόλιο

  1. Η Κυψέλη θα τον φάει...
    Ολόκληρο το άρθρο της εκδότριας της δεξιάς εφημερίδας "Ελεύθερος" για τον υπουργό που έφαγε ξύλο στην Κυψέλη...

    Γράφει η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑ

    Έχουμε μείνει με ανοικτό το στόμα με όλα όσα κυκλοφορούν ακόμη και στο Διαδίκτυο,για υπουργό της Κυβέρνησης και τα "ανδραγαθήματά" του σε διαμέρισμα της Κυψέλης. Μάλιστα, η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις και ακούγονται καθημερινά, πλέον, σχόλια και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ η πολιτική "πιάτσα" "βοά" και το θέμα δεν είναι εύκολο να "θαφτεί".

    Βέβαια, η προσωπική ζωή του καθενός δεν μας αφορά. Ιδιαίτερα όταν αυτή δεν προσβάλλει κανένα. Ούτε και θέλουμε να μπούμε στην κρεβατοκάμαρα κανενός, γιατί οι προσωπικές επιλογές κάθε ανθρώπου είναι σεβαστές.

    Από το σημείο αυτό μέχρι τον πλήρη αυτοεξευτελισμό κάποιου, που τυχαίνει να είναι και δημόσιο πρόσωπο, μάλιστα, υπάρχει τεράστια διαφορά.
    Γι΄αυτό και εφόσον, όσα λέγονται και γράφονται είναι
    αληθινά, θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση του ίδιου του κυρίου Καραμανλή, ο οποίος έχει υποχρέωση να απομακρύνει μεθοδικά αλλά και σταθερά από την Κυβέρνηση τον "άτακτο" υπουργό του.

    Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Διότι το τι κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, δεν περιγράφεται. Μιλάμε για ένα Μέσο, δηλαδή, στο οποίο έχουν πρόσβαση, πλέον, εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ, από τους τακτικότερους χρήστες είναι τα νέα παιδιά.

    Τα οποία βλέπουν και διαβάζουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα ερωτικά κατορθώματα "του υπουργού με τις δύο ερωμένες στο ίδιο υπουργείο που μαλλιοτραβιούνται". Για το "ξύλο που έφαγε ο υπουργός" από τον απατημένο σύζυγο στο διαμέρισμα της Κυψέλης, όπου "πιάστηκε στα πράσα", καθώς και για τα "δόντια που του έσπασε", τα οποία ο ερωτύλος υπουργός, πρόσφατα, είχε επιδιορθώσει!

    Ήδη, από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, πολλά από αυτά έχουν αρχίσει να αναπαράγονται, ενώ ακούσαμε σε συγκεκριμένη εκπομπή να γίνεται λόγος για "κοτζάμ υπουργό" με περιγραφές και αστειάκια που ουσιαστικά τον "φωτογράφιζαν".

    Κύριε Καραμανλή, ανταποκρίνονται όλα αυτά, αλήθεια, στη "σεμνότητα και ταπεινότητα" που επικαλεστήκατε; Καθώς και στο νέο ήθος και ύφος που δεσμευτήκατε ότι θα φέρετε στην πολιτική ζωή του τόπου;

    Δυστυχώς, ακούγονται πολλά και διάφορα, κύριε Καραμανλή και γι άλλους υπουργούς και υφυπουργούς σας. Για να μην μιλήσουμε, μάλιστα, για ανώτατο αξιωματούχο της Ν.Δ. και του κράτους, που λέγεται πως διατηρεί στο ίδιο γραφείο την ερωμένη αλλά και την κόρη του. Κι όλα αυτά αναδεικνύονται καθημερινά στο Διαδίκτυο και αναπαράγονται στην "πιάτσα".

    Τελικά, θα μας φάει η ...Κυψέλη! Διότι πέρα απ΄όλα τα άλλα, τώρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους "νέους Ζαχόπουλους", κύριε Καραμανλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση