GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δείτε την Νατάσα Παζαΐτη με κολάν και τιρκουάζ τοπ...

Η Νατάσα Παζαϊτη εμφανίστηκε με τζιν και ψηλή πλατφόρμα, έχοντας φτάσει τα 50 της χρόνια. Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή και μητέρα δύο πα...

Η Νατάσα Παζαϊτη εμφανίστηκε με τζιν και ψηλή πλατφόρμα, έχοντας φτάσει τα 50 της χρόνια. Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή και μητέρα δύο παιδιών, εμφανίστηκε πρόσφατα στην Ομόνοια, με το στιλ της αναλλοίωτο: Κομψή, ντυμένη απλά με κολάν & τιρκουάζ τοπ και με το μαλλί της κατάξανθο και κοντοκουρεμένη.
Δείτε τις φωτογραφίες του Youweekly.gr.







1 σχόλιο

  1. Νατάσα Καραμανλή: Έχω ηρεμήσει που ο Κώστας δεν είναι πια «ενεργός»!
    ==================================================================

    Τα πέντε χρόνια που άλλαξαν τη Νατάσα
    Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012


    Σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες αποτυπώνεται η μεταμόρφωση
    Η φοιτήτρια, όπως πολύ συχνά συνήθιζε να την αποκαλεί αστειευόμενος ο Κώστας Καραμανλής, είναι πλέον γιατρός. Σήμερα το ξυπνητήρι της εξακολουθεί να χτυπά χαράματα ώστε να χωρέσουν στις 24 ώρες της ημέρας τόσο οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις όσο και η φροντίδα της Αλίκης και του Αλέκου.

    Τα δίδυμα πάνε πια σχολείο και χρειάζονται φροντίδα και προετοιμασία για την πρωινή εκκίνηση. Πρέπει να τα προλάβει όλα πρωτού ξεκινήσει για τη δουλειά μετακινούμενη, όπως κάνουν εκατοντάδες άλλοι για επαγγελματικούς λόγους από τη Ραφήνα στην Αθήνα.

    Οι αλλαγές που τα χρόνια έφεραν στη ζωή της Νατάσας Καραμανλή αποτυπώνονται στα φωτογραφικά καρέ, όπως αυτά κατά καιρούς δημοσιεύονται σε εφημερίδες, περιοδικά και εσχάτως στο Διαδίκτυο. Ο φακός, πάντα φιλικός μαζί της, κατέγραψε όλα αυτά τα χρόνια, δίχως κανένα ίχνος ζήλιας, την εμφανισιακή ωρίμανση της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού.

    ‘’ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ’’ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Από νηπιαγωγός, ‘’χειρούργος’’ χωρίς…φοιτητικό εισητήριο
    Νατάσα Καραμανλή: Έχω ηρεμήσει που ο Κώστας δεν είναι πια «ενεργός»!
    ======================================================================
    Το Πρώτο Θέμα παρουσιάζει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες της Νατάσας...
    Από την άγνωστη νεαρή απόφοιτο του Παιδαγωγικού του μακρινού 1998 -όπου στεκόταν συνεσταλμένη στο πλευρό του ανερχόμενου τότε πολιτικού Κώστα Καραμανλή- μέχρι την ειδικευμένη χειρούργο , στο φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής της έχουν προστεθεί χιλιάδες μικρές και μεγάλες στιγμές: με μακριά και κοντά μαλλιά, βαμμένη και άβαφτη, χλομή και ηλιοκαμμένη, σκεπτική και εκστασιασμένη, με ξανθιές ανταύγειες και καστανούς τόνους, με αιθέρια χυτά φορέματα και συντηρητικά ταγεράκια, όλα στιγμιότυπα που αποτυπώνουν μια σταθερή κομψή σιλουέτα και ένα βαθυλάγνο βλέμμα σε ένα πρόσωπο που δεν έχει ακόμα αυλακώσει το πέρασμα του χρόνου.

    Αν και η χώρα βιώνει τα σκληρά επακόλουθα της οικονομικής κρίσης και η ανεργία σαρώνει ακόμη και τον ιατρικό κλάδο, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού καταφέρνει να έχει δύο δουλειές. Κοινός παρονομαστής τους είναι το επιστημονικό αντικείμενο στο οποίο έχει ειδικευτεί. Ειδικότερα, έχει ενταθεί στο γυναικολογικό τμήμα στο ερευνητικό κέντρο του Χαλανδρίου και μετέχει στις έρευνες που γίνονται για τον καρκίνο του μαστού, αλλά και σε εξετάσεις όπως η μαστογραφία, η κυτταρική εξέταση κ.α.

    Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της στις αρχές Μαρτίου στο πλευρό του συζύγου της, στο μυστήριο της βάφτισης της μικρής Ροδόπης, κόρης του βουλευτή της Ν.Δ. Θανάση Νάκου, απέδειξε ότι στα 46 της είναι χαλαρή και γαλήνια, με το χρόνο να είναι γενναιόδωρος μαζί της.

    Παρά ταύτα οι έντονες διαφορές από τις τελευταίες της εμφανίσεις προκάλεσαν ένα μικρό σοκ: Αυτή δεν είναι η Νατάσα που ξέρουμε! -Πως άλλαξε έτσι; -Επίτηδες ή από στυλ; Πάντως η αγορίστικη κουπ της, που έδωσε για ακόμη μία φορά αφορμή για νέο κύκλο δυσμενών αφορμών, μάλλον οι σχολιαστές δεν την είχαν εντοπίσει με την ίδια κόμμωση ούτε στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη ούτε στις περυσινές καλοκαιρινές διακοπές με το φιλικό ζεύγος του Γιάννη και της Χριστίνας Βαληνάκη στο Ρόδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση