GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φώφη Γεννηματά: Προχωράμε με εμπνευστή τον Ανδρέα Παπανδρέου - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εκδήλωση στην Πάτρα για τα 42 χρόνια από τη ίδρυση του ΠΑΣΟΚ μίλησε η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι "προχωράμε ...


Σε εκδήλωση στην Πάτρα για τα 42 χρόνια από τη ίδρυση του ΠΑΣΟΚ μίλησε η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι "προχωράμε με έμπνευση τον Ανδρέα Παπανδρέου" γιατί έφτασε η ώρα της δράσης και της ανατροπής.
"Μέρα με τη μέρα η φωνή μας γίνεται όλο και πιο δυνατή, όλο και πιο καθαρή. Το μήνυμά μας είναι αλλαγή παντού για να βγούμε μπροστά.  ‘Όπως λέει κι ο ποιητής είναι ώρα να κάνουμε «ένα άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά» " είπε η κ. Γεννηματά.
"Προχωράμε με εμπνευστή Τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τη λεβεντιά της Μελίνας. Το όραμα, το ήθος, τη στάση ζωής του  Γιώργου Γεννηματά. Με όλους τους μεγάλους απόντες που έφυγαν από την ζωή. Τον Γιάννη Αλευρά. Τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο. Τον Πέτρο Μώραλη Τον Σάκη Πεπονή.
Προχωράμε μπροστά με τους παρόντες. Δίπλα στον Έλληνα και την Ελληνίδα. Μαζί. Για νέους στόχους και νέες κατακτήσεις. Για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες . Για πρόοδο. Για προκοπή.
Για την πατρίδα. Για τις ζωές μας. Για τα παιδιά μας. Μαζί ξανά μπορούμε" σημείωσε.
Δείτε ένα απόσπασμα της ομιλίας της από το MEGA


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση