GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Απολυμένη» η Τζούλη Σούμα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη Ένα από τα πιο απαιτητικά και ελκυστικά «στοιχήματα» της καριέρας της βάζει η άξια...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Ένα από τα πιο απαιτητικά και ελκυστικά «στοιχήματα» της καριέρας της βάζει η άξια Τζούλη Σούμα!

Οι πηγές μου θέλουν την έμπειρη ηθοποιό που έχει επιτύχει γερές ερμηνείες από το αρχαίο δράμα και το κλασικό ρεπερτόριο μέχρι το μιούζικαλ και τα σύγχρονα ελληνικά έργα, να αναμετριέται για πρώτη φορά με μονόλογο! 

Η Σούμα θα ερμηνεύσει την… Απολυμένη του καίριου Αντώνη Τσιπιανίτη με την σκηνοθετική καθοδήγηση της ικανής Μαρίας Αιγινίτου και η φιλόδοξη δουλειά θα φιλοξενείται στο θέατρο «Αλκμήνη» κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 14 Νοεμβρίου.      

Η ηρωίδα που θα ενσαρκώσει η ηθοποιός λέγεται Μαριέτα! Γνωστή κοσμικογράφος, κάποτε πανίσχυρη, απολύεται και βρίσκεται χωρίς καμιά εξουσία πια, μόνη και πεινασμένη. Είναι η σειρά της να αντιμετωπίσει τη σκληρότητα της ανθρώπινης φύσης. Θα επιβιώσει; Η απάντηση επί σκηνής!

Η πολύ ενδιαφέρουσα «Απολυμένη» λοιπόν ετοιμάζεται πυρετωδώς από μια αγκαλιά ταλαντούχων συντελεστών. Πέρα από την Αιγινίτου που ανέλαβε την σκηνοθεσία, θα «συμπράξουν» στην παράσταση οι Γιάννης Θεοδωράκης [σκηνικά], Νίκος Καρδώνης [κοστούμια], Δημήτρης Μπαλτάς [φωτισμοί], Σπύρος Παρασκευάκος [μουσική], Φαίδρα Σούτου [επιμέλεια κίνησης], Σοφία Καστρησίου [βοηθός σκηνοθέτη] και Αντώνης Λέκκος [φωτογραφίες].

Αναμένουμε με ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση