GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγο στο... πάγωμα των παλαιών οφειλών στα Ταμεία βάζουν οι δανειστές

Ανοικτό παραμένει το θέμα της ρύθμισης των παλαιών οφειλών των ασφαλισμένων προς τα ασφαλιστικά ταμεία, μετά τη συνάντηση που είχε ο υπ...


Ανοικτό παραμένει το θέμα της ρύθμισης των παλαιών οφειλών των ασφαλισμένων προς τα ασφαλιστικά ταμεία, μετά τη συνάντηση που είχε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος με το κλιμάκιο των δανειστών.
Όπως συμφωνήθηκε, το θέμα θα συζητηθεί περαιτέρω με τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των δανειστών με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.
Οι δανειστές εξέφρασαν σοβαρές επιφυλάξεις για το ζήτημα της ασφαλιστικής ενημερότητας των επαγγελματιών με ταυτόχρονο «πάγωμα» των παλαιών τους οφειλών.
Υπενθυμίζεται ότι το πάγωμα των παλαιότερων οφειλών προς τα ταμεία ήταν μέσα στις εξαγγελίες της κυβέρνησης.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, μετά το πέρας της συνάντησης με τους δανειστές, ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε πως οι εκπρόσωποι των θεσμών εξέφρασαν επιφυλάξεις και ζήτησαν να δουν συγκεκριμένα στοιχεία και τεκμηριωμένες θέσεις από το υπουργείο Εργασίας προκειμένου να καταλήξουν σε οριστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση