GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα άκρα η τηλεοπτική αντιπαράθεση του Κουρουμπλή με τον Άδωνι– ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι...


Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή τον συντελεστή του ΦΠΑ στα νησιά.
«Αν δείτε τα στοιχεία, θα δείτε τι γινόταν με τον ΦΠΑ τα τελευταία χρόνια στα νησιά και τι έγινε φέτος, από μια πολύ συγκροτημένη προσπάθεια της κυβέρνησης» είπε ο κ. Κουρουμπλής.
«Καταργήθηκε ο μειωμένος συντελεστής στα νησιά» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Κουρουμπλή να απαντά: «Κάνετε μεγάλο λάθος, να διαβάζετε πιο καλά, είστε αδιάβαστος».
«Είναι ντροπή να το λέτε στην τηλεόραση, όταν εσείς προσωπικά είχατε δεσμευτεί ότι δεν θα το καταργήσετε. Θα έπρεπε να ντρέπεστε» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.
«Όταν μιλάς μαζί μου θα είσαι προσεκτικός» απάντησε εκ νέου ο κ. Κουρουμπλής.
Η συζήτηση συνεχίστηκε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση