GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μείνει στην ιστορία γιατί έβαλε την Παιδεία στο μνημόνιο - ΒΙΝΤΕΟ

"Αποκαλύφθηκε η φτώχεια ιδεών και η γύμνια σε πολιτικές επιλογές και πράξεις. Ισοπέδωση και χαμένες ευκαιρίες. Η κυβέρνηση θα μείνει...


"Αποκαλύφθηκε η φτώχεια ιδεών και η γύμνια σε πολιτικές επιλογές και πράξεις. Ισοπέδωση και χαμένες ευκαιρίες. Η κυβέρνηση θα μείνει στην ιστορία γιατί έβαλε την Παιδεία στο μνημόνιο. Αυτό θα σας κατατρέχει και σας στιγματίζει" είπε η Φώφη Γεννηματά στη δευτερολογία της στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία. 

 "Ό,τι αναφέρατε σήμερα ως μελλοντικές σας πρωτοβουλίες είναι αποσπασματικές προτάσεις από όλα έχει εξαγγείλει το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή, με δανεικές προτάσεις προσπαθείτε να κάνετε πολιτικές. Όπως με δανεικές μεταρρυθμίσεις προσπαθεί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης να παρουσιάσουν ένα νέο προφίλ μεταρρυθμιστικό.  Και οι προτάσεις οι αποσπασματικές και οι μεταρρυθμίσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο κ Μητσοτάκης είναι έργο ΠΑΣΟΚ, ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, είναι ο πλούτος του, γιατί είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας εκατοντάδων στελεχών και εκπαιδευτικών. Ούτε οι προτάσεις μας ούτε οι μεταρρυθμίσεις μας μετεγγράφονται" τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η κ. Γεννηματά απάντησε και στο αίτημα που κατέθεσε ο Πρωθυπουργός για προ ημερησίας συζήτηση στη βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά.  "Είναι η δεύτερη φορά που φέρνει σε συζήτηση το θέμα της διαπλοκής. Την πρώτη φορά έκανε μια τρύπα στο νερό σε σχέση με τις επιδιώξεις του. Κατάφερε να είναι απολογούμενος.

Εμείς το γάντι το σηκώνουμε. Ναι, ελάτε να μιλήσουμε για τη διαπλοκή σε αυτή την αίθουσα για να αποδείξουμε και να τεκμηριώσουμε ποιο είναι το τρίγωνο της διαπλοκής για το οποίο μιλήσατε γιατί αυτή την φορά θα είστε κατηγορούμενος κι όχι απλά απολογούμενος" επεσήμανε. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση