GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφοδος στο σπίτι του Γ. Στουρνάρα από τους εισαγγελείς διαφθοράς

Έφοδο στο σπίτι του Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του Σταυρούλας Νικολοπούλου έκαναν οι εισαγγελείς διαφθοράς στο πλαίσιο έρευνας ...


Έφοδο στο σπίτι του Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του Σταυρούλας Νικολοπούλου έκαναν οι εισαγγελείς διαφθοράς στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούν για οικονομικές ατασθαλίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικοί λειτουργοί κατάσχεσαν πλήθος εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που αφορούν στην περίοδο κατά την οποία η σύζυγος του κεντρικού τραπεζίτη και πρώην υπουργού Οικονομικών, Σταυρούλα Νικολοπούλου, μέσω της  εταιρίας της φέρεται να είχε λάβει διαφημιστικές δαπάνες, χιλιάδων ευρώ, από το ΚΕΕΛΠΝΟ οι οποίες αφορούσαν εκστρατεία για τον καρκίνο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πως το ΚΕΕΛΠΝΟ βρίσκεται για δεύτερη φορά στο επίκεντρο εισαγγελικής έρευνας. Τον Απρίλιο του 2015, μετά από προκαταρκτική έρευνα που διενήργησαν οι αρμόδιοι εισαγγελείς και πάλι σχετικά με τις διαφημιστικές δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ είχε ασκηθεί ποινική δίωξη  σε βάρος των μελών του ΔΣ και του Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά τα έτη 2011-2013, για απιστία σχετική με την υπηρεσία, υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση