GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαρητήρια του Παυλόπουλου στον Σενικίδη για το αργυρό μετάλλιο

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον Δημήτρη Σενικίδη για την κατάκτηση του αργυρού ...


Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον Δημήτρη Σενικίδη για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στη σφαιροβολία, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
«Η μεγάλη Ολυμπιακή διάκρισή σας, άξιος καρπός ενός εξαιρετικού συνδυασμού ψυχικής και σωματικής δύναμης, σας τιμά ιδιαιτέρως και ενισχύει ουσιωδώς το ήδη διεθνώς αναγνωρισμένο αθλητικό κύρος της Παραολυμπιακής μας ομάδας. Θερμά συγχαρητήρια» επεσήμανε ο κ. Παυλόπουλος.

1 σχόλιο

  1. Πρ Παυλόπουλος άδειο πουκαμ(εκλογές 2012):
    «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πουκάμισο αδειανό»
    Διαβάζοντας το απόσπασμα της συνέντευξης στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζεται ως «ένα πουκάμισο αδειανό», ο Τσίπρας παρομοιάζεται με ηλιοτρόπιο, το οποίο έχει την ψευδαίσθηση ότι ο ήλιος περιφέρεται γύρω του και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την Ελλάδα στη δραχμή και εκτός Ευρώπης, αναρωτιέσαι αν συνεντευξιαζόμενος είναι η πολιτική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ…
    *Κι όμως, ναι, πρόκειται για συνέντευξη του κ. Προκόπη Παυλόπουλου στην εφημερίδα «Παρασκευή & 13» και στην δημοσιογράφο κα Αλεξάνδρα Λαμπρούλη (Παρασκευή 25/5/2012).
    * Όπως όλοι γνωρίζουμε, στο πολίτευμά μας, η θέση του ΠτΔ είναι ελαχίστων αρμοδιοτήτων και η βασική παράμετρος που επιλέγεται είναι ο συμβολισμός που κουβαλά το ίδιο το πρόσωπο [Αποκρυπτογραφόντας τον συμβολισμό επιλογής Παυλόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας]. Και ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι πολλαπλών συμβολισμών:
    * Διαφθορά [ένας εκ των υπευθύνων της συνταγματικής αναθεώρησης και του περίφημου Βασικού Μετόχου]
    * Διαπλοκή [o ιθύνων νους της «γαλάζιας συνέντευξης» στις προσλήψεις στον Δ.Τ.]
    * Πελατειασμός [H πρόσληψη και η μονιμοποίηση 250 χιλιάδων εργαζόμενων από πρόγραμματα stage]
    * Παλαιοκομματισμός [H δεσμευτική ανακοίνωση για μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία πήρε πίσω επικαλούμενος οικονομικούς λόγους]
    * Σπατάλη δημόσιου χρήματος [Oι 865 χιλιάδες διορισμοί επί των ημερών του και η αδυναμία του να «επανιδρύσει το κράτος» οδήγησαν σε διπλασιασμό των δημοσίων δαπανών σε μία 5ετία και κατά συνέχεια στη χρεοκοπία και την αναγκαστική ένταξη της χώρας στο μνημόνιο]
    *Ανευθυνότητα [o συντονιστής των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Πελοπόννησο το 2007, με απολογισμό 63 νεκρούς, 1.500 καμένα σπίτια, 6.000 άστεγους. Το ύψος των καταστροφών έφτασε τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ]
    Oι συμβολισμοί Παυλόπουλου είναι μόνο αρνητικοί και η παραδοξότητα ως προς την επιλογή του φέρει όλες τις ενδείξεις ότι πρόκειται περί συνδιαλλαγής μεταξύ του Τσίπρα και του Καραμανλή.
    *Με αυτό τον τρόπο, η αριστερά του Τσίπρα γίνεται το πλυντήριο που ξεπλένει την καταστροφική 5ετία Καραμανλή και επισφραγίζεται η νίκη των πολιτικών που έχουν αποφασίσει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει και πρέπει να παραμείνει σε ένα μετα-οθωμανικό πλαίσιο της διαφθοράς, του ρουσφετιού και της αρπαχτής.
    * Μόνο θλίψη αισθάνομαι για τις απολίτικες τυχοδιωκτικές συνεργασίες της υποτιθέμενης αριστεράς με την ακροδεξιά και την βαθιά πελατειακή δεξιά, με μοναδικό στόχο να κρατηθεί η Ελλάδα πίσω, δεμένη με τα βαρίδια του πελατειασμού.
    * Μόνο θλίψη αισθάνομαι για όσους πραγματικούς αριστερούς εξαπατήθηκαν από αυτούς τους μαυραγορίτες της πολιτκής.
    * Μόνο θλίψη αισθάνομαι για την επικείμενη κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ των κουρεματοσκισιμάτων, η οποία θα στηριχθεί από όλο το μιντιακό σύστημα Καραμανλή και θα βαπτίσουν το κρέας ψάρι, συνεχίζοντας να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό.
    * Λένε πως οι λίγοι μπορούν να κοροϊδέψουν τους πολλούς (δηλαδή τον λαό) για λίγο αλλά όχι για πάντα. Σήμερα, που τελειώνει ο χρόνος, οι λίγοι γίνονται περισσότεροι μέσω συμμαχιών και παίρνουν παράταση στην απάτη. Μόνο που υπάρχει μία παράμετρος που θα τη βρουν μπροστά τους.
    *Η Ελλάδα δεν μπορεί άλλο να σέρνεται και να εξαπατά με υποτιθέμενες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, ούτε μπορεί να σέρνεται άλλο πίσω την Ευρώπη. Το δοκίμασε ο Σαμαράς υπό τις καλύτερες συνθήκες, με νέο δάνειο 120 δις και κούρεμα 120 δις και σε 2 χρόνια η οφθαλμαπάτη κατέρρευσε.
    *Αν η Ελλάδα έχει αποφασίσει να μην γίνει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, τότε τα χρονικά περιθώρια εντός της Ευρώπης έχουν στενέψει επικίνδυνα και η επιστροφή στο παρελθόν θα έρθει σύντομα, βίαια και με κρότο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση