GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέμπτος νεκρός από τη φονική κακοκαιρία

Ένας 30χρονος έχασε την ζωή το βράδυ της Παρασκευής από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την ορεινή Κορινθία, όταν επιχείρησε να διασχί...


Ένας 30χρονος έχασε την ζωή το βράδυ της Παρασκευής από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την ορεινή Κορινθία, όταν επιχείρησε να διασχίσει με το αυτοκίνητό το χείμαρρο στο χωριό Βρυσούλες και παρασύρθηκε.
Σύμφωνα με τις ενδείξεις, όλα δείχνουν ότι ο άτυχος άνδρας κατόρθωσε να βγει από το αυτοκίνητο, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Η σορός του βρέθηκε στις δέκα το βράδυ στο ποτάμι Φόνισσα, αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στο χωριό Καμάρι Ξυλοκάστρου.
Η φονική καταιγίδα που ξεκίνησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στα χωριά Κρήνες, Πιτσά και Ταρσινά, όπου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τουλάχιστον σε δέκα σπίτια .
Επίσης, προβλήματα σημειώθηκαν στην νέα εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών με μικροκαθυστερήσεις, λόγω χαμηλής ταχύτητας στην ομαλή ροή της κίνησης των οχημάτων, όταν εξαιτίας της υπερχείλισης αρδευτικού καναλιού και οχετού πέρασε από το οδόστρωμα μεγάλος όγκος νερού και φερτά υλικά τα οποία απομακρύνθηκαν από συνεργεία της Ολυμπίας οδού, χωρίς όμως να σημειωθεί διακοπή της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση