GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ είχε (μυστική) συνάντηση ο Γ. Παπανδρέου...

 Από τον Στάθη Παλαιολόγο.   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Μια πολύ σημαντική, πολιτικοδημοσιογραφική, συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι (χθες) τη...

 Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μια πολύ σημαντική, πολιτικοδημοσιογραφική, συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι (χθες) της Δευτέρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-Gr, στη συνάντηση αυτή -που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας- μετείχαν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου και ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής της "Καθημερινής" Αλέξης Παπαχελάς. 

Η σύνθεση της παρέας έχει από μόνη της ειδικό ενδιαφέρον. Το γεγονός μάλιστα ότι η κ. Διαμαντοπούλου έχει διαρρήξει τις σχέσεις της με το σημερινό ΠΑΣΟΚ και βρίσκεται σε ανεπίσημες συζητήσεις με τη ΝΔ προσθέτει μεγαλύτερη σημασία στη συνάντηση.

 Από την πλευρά του ο κ. Παπαχελάς διατηρεί μεν ανέκαθεν φιλικές σχέσεις με τον κ. Παπανδρέου αλλά και η επιτελική θέση του σε ένα όμιλο με σαφή προσανατολισμό απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό, κατά το παρελθόν, δίνει μια άλλη διάσταση στο περιεχόμενο της πολύωρης συζήτησης των τριών που αναμένεται λίαν προσεχώς να δώσει συγκεκριμένα αποτελέσματα...

2 σχόλια

  1. αφού τους ξέρεις ΕΣΎ τι σκατά μυστική συνάντηση ΕΊΝΑΙ!!!!

    ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΆ θα μας πείτε τώρα η αργότερα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Βιώσιμο» το χρέος μέχρι το 2022, λόγω Γιώργου Παπανδρέου, φυσικά.
    ===================================================================
    Σε αυτό το πλαίσιο, επιβεβαιώνεται ότι η συζήτηση για την όποια «ελάφρυνση» από τα κράτη της Ευρωζώνης αφορά στην περίοδο μετά το 2022, δηλαδή μετά τη λήξη της 10ετούς «περιόδου χάριτος» που αποφασίστηκε (αποκλειστικά με τα κράτη της Ευρωζώνης) μετά την αναδιάρθρωση και το «κούρεμα» το 2012.
    -Αλήθεια ποιος πρωθυπουργός κατάφερε όλα αυτά τα ‘’θαύματα’’ για την περίοδο και τις συνθήκες της εποχής 2010?
    Φυσικά ο αφανής ήρωας, ο αθόρυβος αλλά εργατικός και παγκόσμια αποδεκτός Γιώργος Παπανδρέου.
    -Μήπως ‘’ακούσατε’’ κάποιο… πολιτικό, κάποιο… δημοσιογράφο να τα αναφέρει και να ενημερώνει τον κόσμο ΠΩΣ!!! γλιτώσαμε από την χρεοκοπία?

    Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του «Ecomomist» (διοργανωτής του φόρουμ), ο Γ. Σταθάκης, αναφερόμενος στη διαχείριση του ελληνικού κρατικού χρέους τόνισε:
    «Το χρέος είναι βιώσιμο μέχρι το 2022,μετά τη συμφωνία του περασμένου Ιουλίου, αλλά μία μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του χρέους μετά από το 2022 απαιτεί έναν νέο κύκλο συζητήσεων, που επίσης περιλαμβάνεται στην άμεση ατζέντα».
    Σε αυτό το πλαίσιο, επιβεβαιώνεται ότι η συζήτηση για την όποια «ελάφρυνση» από τα κράτη της Ευρωζώνης αφορά στην περίοδο μετά το 2022, δηλαδή μετά τη λήξη της 10ετούς «περιόδου χάριτος» που αποφασίστηκε (αποκλειστικά με τα κράτη της Ευρωζώνης) μετά την αναδιάρθρωση και το «κούρεμα» το 2012.
    «Η βασική ιδέα είναι να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση, να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των δημοσιονομικών και άλλων μεγάλων μεταρρυθμίσεων και να επιτραπεί χώρος για το άλλο μέρος της συμφωνίας, που σχετίζεται με τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του χρέους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Σταθάκης.
    Ν Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση