GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ να μαζέψει τα μυαλά του, αλλιώς...

Μαρία Χατζηκρανιωτη .  Το ΠΑΣΟΚ είναι στο 5% φυσικό είναι όταν ένας πολιτικός χώρος δεν έχει στίγμα και περιφέρεται μια στο ένα ξενο...

Το ΠΑΣΟΚ είναι στο 5% φυσικό είναι όταν ένας πολιτικός χώρος δεν έχει στίγμα και περιφέρεται μια στο ένα ξενοδοχείο 🏨 μια στο άλλο και κάνει συζητήσεις με ανύπαρκτους πολιτικούς φορείς, που του επιβάλουν κι όλα να αλλάξει όνομα. Η μαζεύεται τα μυαλά σας και δίνεται πολιτικό στίγμα,γιατί αυτή την στιγμή οι μόνοι που φαίνονται είναι ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος,η θα βυθιστεί ο χώρος.Το ποσοστό που δίνουν οι δημοσκοπήσεις είναι κάτω από τις εθνικές εκλογές.Μην έχετε την εντύπωση ότι θα σας λιβανίζουμε για πολύ επειδή αγαπάμε τον χώρο,και να ξέρετε το κενό το μισεί η φύση και στην θέση του έρχεται κάτι νέο..Δεν μπορεί όλος αυτός ο κόσμος που άντεξε τόσα που διασύρθηκε με τον χειρότερο τρόπο να βλέπει εκατό μουτουπια στον χώρο,εκατό αρχηγούς και τον Τσίπρα να του κουνάει το δάχτυλο μαζί 💕 με κάτι ξεφτίλες Κουρουπληδες ..

3 σχόλια

  1. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ...
    (Παρουσιάζει ο Ν Βράχος)

    Ο Γιώργος δεν είναι ούτε Σημίτης, ούτε Βενιζέλος, όπως και δεν είναι ούτε Καραμανλής, ούτε Σαμαράς ούτε Τσίπρας.
    Βγήκε, είπε ακομπλεξάριστα την δική του αλήθεια, τεκμηρίωσε δίχως δασκαλίστικο ύφος τα επιτεύγματα της διακυβέρνησης του, πάντα με αξιοπρέπεια και παπανδρεϊκό αέρα, δίχως να έχει το άγχος της νομιμοποίησης και της δικαίωσης.
    Ο Γιώργος δεν αποτελεί προϊόν της εγχώριας πολιτικής τάξης κι αυτό φάνηκε περίτρανα και σήμερα.
    Όχι μόνο από τη γλώσσα του σωματός του και από το στήσιμό του, αλλά και από τα λεγόμενα του.
    Αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του, δεν χρωστά σε κανέναν και το κυριότερο, έθεσε τη δική του ατζέντα, που υπάρχει πέρα από τα αξιώματα.
    Αυτό του έδωσε και του δίνει και την άνεση να μιλήσει με ειλικρίνεια και να ξέρουμε που πάμε.
    Είναι κρίμα, που η πολιτική κλίκα δεν τον άκουσε , για να έχουν σώσει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

    *Ο Γιώργος Παπανδρέου, μείωσε σε ένα χρόνο(2010)το έλλειμμα των 35 δις ευρώ του Καραμανλή κατά 6% του ΑΕΠ, ή κατά 40% του όλου ελλείμματος, μείωσε το χρέος κατά 15 δις ευρώ και οδήγησε την Ελλάδα , λίγο πρίν την έξοδό της στις αγορές.

    Τότε τον ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ προδότες και αποστάτες, υπηρέτες του συστήματος .
    *Το δίλημμα Παπανδρέου να συντρίψει τους προδότες ,Η, να σώσει την Ελλάδα, είναι ένα θέμα πατριωτισμού, που μόνο λίγοι και σπάνια στην παγκόσμια ιστορίαν, θα βρεθούν να έχουν πάρει τέτοια απόφαση.
    *Ο κάθε τυχάρπαστος και ο κάθε ‘’νοικιασμένος’’…απλός πολίτης, μπορεί να γράφει ανώνυμα και ανώδυνα, ότι επιθυμεί ή, ότι εντολές του δώσουν. Πάντως αποτελεί όνειδος η απόπειρα διαστρέβλωσης, παραποίησης ΝΟΘΕΥΣΗΣ της αλήθειας , όταν ΟΛΟΙ σχεδόν γνωρίζουν το μεγαλείο και τις ευεργετικές και σωτήριες επιδράσεις από αυτήν την μοναδική πραγματικότητα.

    *Είναι τουλάχιστον ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ των…απλών πολιτών να ξεχνούν ότι σήμερα βρίσκονται υπάρχουν και..υβρίζουν μόνο και μόνο επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου προτίμησε την σωτηρία της Ελλάδας , από την παραμονή του στην εξουσία.
    N Man.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί (ή τα) παίρνετε ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση