GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμι: Προσβολή στη νοημοσύνη των Ελλήνων

Για προσβολή στη νοημοσύνη των Ελλήνων κάνει λόγο το Ποτάμι σχετικά με τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ για τη γνωμοδότη...


Για προσβολή στη νοημοσύνη των Ελλήνων κάνει λόγο το Ποτάμι σχετικά με τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ για τη γνωμοδότηση του ΣτΕ αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας επισημαίνει:

«Στην αυταρχική νοοτροπία του κ. Τσίπρα δεν χωράει η λέξη "ανεξαρτησία". Έτσι μετά την υποβάθμιση του ρόλου των ανεξάρτητων αρχών, όπως το ΕΣΡ, και την υπόδειξη στους δημοσιογράφους ποια θέματα οφείλουν να προβάλλουν, ήρθε χθες και η προσπάθεια υπαγόρευσης στη Δικαιοσύνη της απόφασης που θα λάβει για το αν είναι αντισυνταγματικός ή όχι, ο νόμος Παππά για τις άδειες.

Όλη η Ελλάδα άκουσε τον Πρωθυπουργό να λέει για το ενδεχόμενο να κριθεί ο νόμος αντισυνταγματικός: "Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα". Από το Μέγαρο Μαξίμου, αντί να παραδεχθούν το ατόπημα, προσπαθούν να πείσουν όσους παρακολούθησαν τη συνέντευξη ότι δεν κατάλαβαν καλά. Ας σταματήσουν επιτέλους να προσβάλουν τη νοημοσύνη των Ελλήνων και ας σεβαστούν τους δημοκρατικούς κανόνες που υπαγορεύουν την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση