GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με Μπουτάρη και Άνθιμο συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Η Θεσσαλονίκη και οι Θεσσαλονικείς έχουν δείξει πολύ μεγάλη αντοχή στα χρόνια της κρίσης», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριά...


«Η Θεσσαλονίκη και οι Θεσσαλονικείς έχουν δείξει πολύ μεγάλη αντοχή στα χρόνια της κρίσης», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη, στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Θα αδικούσαμε τη Θεσσαλονίκη και τις προοπτικές της, αν περιορίζαμε τη συζήτηση στα πλαίσια της ετήσιας επίσκεψης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη συνάντηση με τον κ.Μπουτάρη.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν και από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, γιατί «έχει μεγάλη εμπειρία στη δημόσια διοίκηση και ακούει με άλλο αυτί όλες τις απόψεις στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Άνθιμο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση