GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαρώνει θέατρα και βραβεία!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του Βασίλη Μπουζιώτη Είναι η χρονιά του φέτος του χαρισματικού Γιάννη Στάνκογλου! Τα …έσπασε με το «Επτά επί Θήβας» ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Είναι η χρονιά του φέτος του χαρισματικού Γιάννη Στάνκογλου!

Τα …έσπασε με το «Επτά επί Θήβας» σε Επίδαυρο και Ηρώδειο[sold out το δεύτερο!], αποθεώθηκε από κοινό και ειδήμονες και εξίσου σαρωτικός είναι και κινηματογραφικά!

Η ταινία Invisible του Δημήτρη Αθανίτη που πρωταγωνιστεί με δεινότητα απέσπασε το Μεγάλο βραβείο στο Φεστιβάλ της Φιγκουέιρα ντα Φοζ της Πορτογαλίας,ενώ έπεται η πρεμιέρα της στην Ιταλία και το φεστιβάλ του Σαλέντο, αλλά κι αυτή στην Κωνσταντινούπολη και το Istanbu CPFF.

Η σκυτάλη θα δοθεί τον Οκτώβριο στο Σαν Φρανσίσκο,τη Μελβούρνη και το Σίδνευ κι ακολουθεί το Νοέμβριο το Κάνσας και η… Ελλάδα μια και θα «σκάσει» πρεμιέρα σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη!

Σε αυτά πρόσθεσε και τον άκρως φιλόδοξο «Καλιγούλα» που έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και πες μαζί μου σκόρδα Γιάννη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση