GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό αστυνομική έρευνα ο Μπραντ Πιτ για κακοποίηση των παιδιών του!

Πριν καθίσει η... σκόνη από το παγκόσμιο σοκ του διαζυγίου Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί, η υφήλιος "τραντάζεται" ξανά: Ο 52χρο...


Πριν καθίσει η... σκόνη από το παγκόσμιο σοκ του διαζυγίου Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί, η υφήλιος "τραντάζεται" ξανά: Ο 52χρονος σταρ βρίσκεται υπό αστυνομική έρευνα εξαιτίας ενός περιστατικού που φέρεται ότι κακοποίησε τα παιδιά του.
Σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά μέσα (Independent) που ανηπαρήγαγαν την είδηση από το People και το TMZ, το συμβάν έλαβε χώρα στο ιδιωτικό αεροπλάνο τους όπου ταξίδευε η οικογένεια και που "έδωσε" στις αρχές ένας αυτόπτης μάρτυρας. Ο Πιτ, σύμφωνα με την καταγγελία, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ όπου δε δίστασε να βρίσει και να χτυπήσει ένα από τα παιδιά του.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία του Λος Άντζελες - το περιστατικό φέρεται ότι συνέβη την περασμένη Τετάρτη και λίγες ημέρες αργότερα, η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Όσο για τον Πίτ, ο ίδιος λέει μέσω ανθρώπων του περιβάλλοντός του: "θεωρεί πολύ σοβαρά όσα λέγονται για εκείνον και δηλώνει ότι δεν χτύπησε τα παιδιά του. Είναι ατυχές το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν τον ξέρουν λένε τόσο αρνητικά πράγματα για εκείνον".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση