GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Άνω Καστρίτσι απειλεί με "έξοδο" τον Δήμο Πατρέων – ΦΩΤΟ

Το Άνω Καστρίτσι απειλεί με "διοικητική ανεξαρτητοποίησή" του από τον Δήμο Πατρέων. Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν αγανακτισμέ...


Το Άνω Καστρίτσι απειλεί με "διοικητική ανεξαρτητοποίησή" του από τον Δήμο Πατρέων. Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν αγανακτισμένοι με μια σειρά θεμάτων της καθημερινότητας, τα οποία παραμένουν άλυτα και με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Πατρέων, την οποία ζητούν να κοινοποιήσει αυτός  σε όλες τις παρατάξεις, κάνουν σαφείς τις προθέσεις τους.

Όπως αναφέρει το patranews που δημοσιεύει την επιστολή, ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι την επιστολή υπογράφουν οι 505 από τους 800 ενήλικους κατοίκους της περιοχής.

Σημείο αιχμής φαίνεται να αποτελεί η ύδρευση, η οποία επί των ημερών της παρούσας δημοτικής αρχής ανήλθε σε υψηλά κλιμάκια σε ό,τι αφορά τους λογαριασμούς που καταφθάνουν στα σπίτια, την ίδια ώρα  που οι παροχές του Δήμου είναι ελλείπεις.

Οι κάτοικοι στην επιστολή τους κάνουν λόγο για σκουριασμένα δίκτυα, αμίαντο εν έτει 2016 και για χρωστούμενα από ανεμογεννήτριες και την πηγή.

Δείτε την επιστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση