GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένωση Κεντρώων: Γι' αυτό ο Λεβέντης πήγε στην ομιλία του Πρωθυπουργού

Τους λόγους για τους οποίους ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης παραβρέθηκε στην ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα εγ...


Τους λόγους για τους οποίους ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης παραβρέθηκε στην ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕΘ διευκρινίζει με ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων.

Όπως επισημαίνει «η παρουσία του κ. Λεβέντη, έγινε στα πλαίσια του νέου ήθους που κομίζει στην πολιτική ζωή, η Ένωση Κεντρώων. Όσοι σπεύσουν να δώσουν άλλες ερμηνείες στην παρουσία αυτή θα απογοητευτούν άλλη μια φορά».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Σχετικά με την παρουσία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, στην ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ, διευκρινίζουμε ότι η παρουσία του κ. Β. Λεβέντη, έγινε στα πλαίσια του νέου ήθους που κομίζει στη πολιτική ζωή, η Ένωση Κεντρώων. Όσοι σπεύσουν να δώσουν άλλες ερμηνείες στην παρουσία αυτή θα απογοητευτούν άλλη μια φορά. Εμείς είμαστε Κεντρώοι και Κεντρώοι θα μείνουμε μέχρι τέλους. Απλά πρεσβεύουμε συναινέσεις και πολυκομματικές κυβερνήσεις και στα πλαίσια αυτά αναπτύσσουμε σχέσεις με όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση