GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει Βρετανό δήμαρχο να "σνιφάρει" άσπρη σκόνη

Σάλος έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία ένα βίντεο που δείχνει τον δήμαρχο του Ντόβερ, Νιλ Ρίξ να λαμβάνει μια δόση άσπρης σκόνης από...


Σάλος έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία ένα βίντεο που δείχνει τον δήμαρχο του Ντόβερ, Νιλ Ρίξ να λαμβάνει μια δόση άσπρης σκόνης από τη μύτη του.
Το στιγμιότυπο απαθανάτισαν με το κινητό τους άγνωστοι που βρέθηκαν στις ίδιες τουαλέτες με τον δήμαρχο του Ντόβερ. Στο βίντεο απεικονίζεται ο Νιλ Ρίξ να μπαίνει στην τουαλέτα με έναν άγνωστο άνδρα, λέγοντάς του: «Γρήγορα, κλείσε την πόρτα. Δεν θέλω να κοιτάξει κανείς και να με δει να το κάνω αυτό». Στη συνέχεια, με την ενθάρρυνση του αγνώστου και κρατώντας ένα χαρτονόμισμα λαμβάνει μια δόση άσπρης σκόνης από τη μύτη του.
Από την πλευρά του, ο 54χρονος δήμαρχος ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι επιτήδειοι «του την έστησαν», ρίχνοντάς του κάτι στο ποτό για να τον κάνουν να παραφερθεί, να τραβήξουν αυτό το ενοχοποιητικό βίντεο και να τον εκβιάσουν.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση