GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΑΣΘ: Τι αλλάζει στις εγγραφές και εξεταστική λόγω επίσχεσης

Αλλαγές στις ημερομηνίες των εγγραφών πρωτοετών φοιτητών, αλλά και σε αυτές των εξετάσεων, ακόμη και της παράδοσης εργασιών, έχει επι...


Αλλαγές στις ημερομηνίες των εγγραφών πρωτοετών φοιτητών, αλλά και σε αυτές των εξετάσεων, ακόμη και της παράδοσης εργασιών, έχει επιφέρει σε σχολές και τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης η πολυήμερη ακινητοποίηση των λεωφορείων, λόγω της επίσχεσης, που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Οι γραμματείες Τμημάτων Σχολών, ειδικά εκείνων που έχουν εγκαταστάσεις σε απόσταση χιλιομέτρων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ και Τμήματα Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ στη Θέρμη, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στη Σίνδο), με ανακοινώσεις που αναρτούν και στο διαδίκτυο, ενημερώνουν τους φοιτητές για την τροποποίηση των σχετικών ημερομηνιών.

Από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανακοινώσεις για αλλαγές στο πρόγραμμα των εξετάσεων έχουν εκδώσει μεταξύ άλλων:

-Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών

-Το Τμήμα Θεάτρου 

-Το Τμήμα Ψυχολογίας

-Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Από το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ανακοινώσεις έχουν γίνει από:

-Το Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης

-Το Τμήμα Φυτικής Παραγωγής

-Το Τμήμα Τεχνολόγων – Γεωπόνων

-Το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας 

-Το Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού

-Το Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας 

-Τμήμα Μαιευτικής

-Και Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής 

Επιπλέον, η διοίκηση του ΑΤΕΙ-Θ με έγγραφό της προς τα Τμήματα του Ιδρύματος, γνωστοποιεί την απόφαση παράτασης της προθεσμίας ολοκλήρωσης εγγραφής επιτυχόντων των πανελλαδικών εξετάσεων 2016 έως τις 7 Οκτωβρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση