GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "συγγνώμη" του δολοφόνου της Ανθής Λινάρδου – Λύγισε η μητέρα της

Λίγο μετά τις 12:00 στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καστοριάς ξεκίνησε η δίκη του Τάσου Τσιουχάρα από το Βελβεντό Κοζάνης, μ...


Λίγο μετά τις 12:00 στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καστοριάς ξεκίνησε η δίκη του Τάσου Τσιουχάρα από το Βελβεντό Κοζάνης, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της συζύγου του, Ανθής Λινάρδου.

Τα μέτρα της Αστυνομίας ήταν δρακόντεια, τόσο κατά τη μεταφορά του κατηγορουμένου στο δικαστήριο, όσο και στην αίθουσα, όπου πραγματοποιούνταν σωματικός έλεγχος σε όποιον έμπαινε, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο.

«Ζητώ συγνώμη για την πράξη μου»

«Ζητώ συγνώμη για την πράξη μου», με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την απολογία του ο Τάσος Τσιουχάρας, δείχνοντας μετανιωμένος για ότι έχει κάνει. Η συνήγορος της υπεράσπισης τόνισε πως ο πελάτης της ενήργησε εν βρασμώ ψυχής και πως δεν είχε προσχεδιασμένο τίποτα. Ο κατηγορούμενος περιέγραψε το όσα είχαν συμβεί το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου, με την άτυχη Ανθή να τον βρίζει και τον ίδιο να προσπαθεί να την κάνει να σωπάσει κλείνοντάς τη το στόμα και χτυπώντας την, όπως ο ίδιος περιγράφει.

Λύγισε η μητέρα της Ανθής στο δικαστήριο

Στην κατάθεσή της η μητέρα της Ανθής Λινάρδου ανέφερε πως η κόρη της δεν περνούσε καλά με τον σύζυγό της με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να έχει αποπειραθεί να φύγει με τα παιδιά της, όπου την γύρισε πίσω ο άντρας της. Η ίδια την συμβούλεψε να απευθυνθεί σε δικηγόρο και να μην κάνει αυθαίρετες κινήσεις με τα παιδιά. «Που να ήξερα τι θα συμβεί», συμπλήρωσε η μητέρα της Ανθής, εμφανώς καταβεβλημένη.

«Η απάθειά του ήταν εντυπωσιακή κατά τη διάρκεια των ερευνών στο Βελβεντό. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που κινητοποιήθηκε και βρέθηκε το παιδί μου έστω και έτσι», συμπλήρωσε η μητέρα της Ανθής, συγκινώντας το ακροατήριο, αναφερόμενη στα εγγόνια της: «Μπορείς να ξαναγεννήσεις τη μαμά μας; Αυτό μου ζητάν τα παιδιά της κόρης μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση