GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ τον Τσίπρα στην Κεφαλονιά...

Γιώργος Αλεξάτος.  Μαθαίνω πως ο αμόρφωτος ηγετίσκος ο ασήμαντος θα βρίσκεται στις 12 Σεπτεμβρίου στην Κεφαλονιά. Τη δόλια τη γεωγραφία...

Γιώργος Αλεξάτος. 

Μαθαίνω πως ο αμόρφωτος ηγετίσκος ο ασήμαντος θα βρίσκεται στις 12 Σεπτεμβρίου στην Κεφαλονιά. Τη δόλια τη γεωγραφία και την ιστορία σκέφτομαι.

Δεν είναι που δεν ξέρει αυτός. Είναι άσχετος κι ο λογογράφος του, που νόμισε πως όλα είναι σαχλαμαρίτσες σαν τις εξυπναδούλες που 'γραφε στην "Αυγή".

Ας φροντίσουν κι οι δυο τους να μάθουν πως το Ληξούρι και η Σάμη δεν είναι άλλα νησιά, αλλά πόλεις της Κεφαλονιάς. Όπως και ότι η Κεφαλονιά είναι το ίδιο νησί με την Κεφαλληνία. Κι ας μην ειπωθεί καμιά βλακεία για την ανώτερο δυτικό πολιτισμό που μας εγγυάται η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Έχυσαν ποτάμια αίμα οι πρόγονοί μας για να ξεφορτωθούν τους "πολιτισμένους" δυτικούς κατακτητές.

Μη γελαστεί ο αμόρφωτος και πει καμιά τέτοια βλακεία, γιατί θα βρεθεί στον πάτο του Κούταβου και θα γελάνε ως και τα κουτάβια του νησιού!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1079688012086372&id=100001355495997

1 σχόλιο

  1. Δεν είμαστε εντολοδόχοι του παρελθόντος δεν είμαστε διαχειριστές των μνημονίων


    *‘’Καβάλησαν’’ το τρένο της άγνοιας, του θράσους και με οδηγό ‘’άγνωστους’’ καθοδηγητές και ‘’αιμοδότες’’ , πίστεψαν πως έγιναν ..άντρες και ..πολιτικοί τα χθεσινά παιδία, που το μόνο που ήξεραν ήταν: Καφέ- Καφενέ- μαμ- και νάνι.
    *Άνοιξαν το στόμα τους και ΔΕΝ ήξεραν τι έλεγαν. Προκάλεσαν όλη την Ευρώπη και ειδικά την Γερμανία. Ίσως το γαλλικό ‘’πρακτοριλίκι ’’ έτσι να τους είχε παροτρύνει.
    *Πίστευαν, ότι ο ανόητος ψεύτης και συκοφάντης ακροδεξιός καΜένος εντελώς, θα μπορούσε να κάνει ‘’χρήση’’ του ειδικού Γαλλικού ..προνομίου της εποχής των Σαρκοζίδων.
    *Ο πρόεδρος της ομάδας των σχολικών παραμυθιών καθοδηγούμενος, πίστεψε πως ‘’κοιτώντας’’ στον καθρέφτη και αντιγράφοντας ..κινήσεις θα γινόταν πολιτικός.
    ‘’Μοιάζει’’ του Ανδρέα, έλεγαν κρυφά και μουλωχτά οι ‘’τοιχογλύφτες’’ πρώην κουκουλοφόροι, θέλοντας να ‘’κλέψουν’’ τέχνη και δύναμη πολιτική.
    *Ξεκίνησαν βάζοντας ’’κόκκινες’’ γραμμές σαν τους εχθρούς του Χριστιανισμού, οι άθεοι νομίζοντας ότι το..μπόϊ τους ήταν αρκετό. Δεν ήξεραν όμως ότι ήταν η ..σκιά τους.
    *Μιλώντας για τις «κόκκινες γραμμές» στην διαπραγμάτευση, ο Τσίπρας τόνισε ότι «δεν είναι μόνο της Ελλάδας, αλλά και όλης της δημοκρατικής Ευρώπης».
    * «Δεν είμαστε εντολοδόχοι του παρελθόντος, δεν είμαστε διαχειριστές των μνημονίων. Η σωτηρία δεν έρχεται παρατείνοντας το λάθος, όπως μας ζητούν κάποιοι δανειστές», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. «Τους απαντάμε «δεν βιαζόμαστε, δεν συμβιβαζόμαστε», εργαζόμαστε σκληρά για μια έντιμη συμφωνία. Δηλαδή μια συμφωνία χωρίς τη λιτότητα, χωρίς το μνημόνιο, χωρίς την τοξική παρουσία της τρόικα. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι συμφωνία, είναι παράδοση, είναι ολοκλήρωση της ευθανασίας της…
    *Σήμερα, με καμένα εντελώς τα πυροτεχνήματα, στέκονται σαν »νάνοι» μπροστά σε αυτούς που μέχρι προ ολίγου, υποτιμούσαν και προκαλούσαν αν και επαιτούσαν στα κρυφά ελεημοσύνη.
    *Βρίζανε ασύστολα αυτούς που θα τους ΔΑΝΕΙΖΑΝ !!! για να γλιτώσουμε την χρεοκοπία που μας οδήγησε η κλίκα Καραμανλή.
    Σήμερα, αντί να συμμορφωθούν και να ζητήσουν συγγνώμη απο την λαό για την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ!!! συνεχίζουν να προκαλούν και τη δική μας μοίρα , οι άθλιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση