GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείνει η Τούμπα για εργασίες

Βάσει προγράμματος και επ’ ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να γίνουν βελτιωτικές εργασίες σ...


Βάσει προγράμματος και επ’ ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να γίνουν βελτιωτικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς διαμαρτυρήθηκε δημόσια, μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, για την κατάσταση του χλοοτάπητα, που το τελευταίο χρονικό διάστημα επιβαρύνθηκε από τους συνεχόμενους αγώνες και τις προπονήσεις.

Η σημερινή προπόνηση ήταν η τελευταία για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που την Τρίτη θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και την Τετάρτη θα αναχωρήσουν για το Λίμπερετς της Τσεχίας.

Μετά τον αγώνα με την Σλόβαν για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια, ενώ υπάρχει και η διακοπή για τις εθνικές ομάδες μέχρι ο ΠΑΟΚ να χρειαστεί και πάλι το γήπεδο για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ηρακλή.

Η προπόνηση της Δευτέρας

Η προπόνηση της Δευτέρας, από την οποία απουσίαζαν οι βασικοί του αγώνα με την Ξάνθη (ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης), πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα με ασκήσεις γύρω από την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ είχε κομμάτια φυσικής κατάστασης, ταχυδύναμης και τακτικής.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δελτίο Τύπου «το θετικό είναι πως προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν».

Πηγή: gazzetta.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση