Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

  ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ! Έκαναν τον Κατρούγκαλο... ψαλιδοχέρη


  Στο Ζάππειο κατέληξαν οι συνταξιούχοι, κατά τη διάρκεια πορείας με αφετηρία την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου είχαν συγκεντρωθεί συνταξιοδοτικές οργανώσεις απ' όλη τη χώρα, διαμαρτυρόμενοι «κατά των μνημονιακών πολιτικών που έχουν οδηγήσει τον σφαγιασμό των συντάξεων».
  Στο Ζάππειο, οι συνταξιούχοι συναντήθηκαν με μέλη του ΠΑΜΕ, που έχουν αποκλείσει από το πρωί την είσοδο του κτιρίου με στόχο τη μη πραγματοποίηση του συνεδρίου για εργασιακά θέματα, με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας, συνδικάτων και εργοδοτικών οργανώσεων.
  Ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «το σημερινό μήνυμα είναι ένα μήνυμα οργάνωσης, πάλης και αγώνα όλων όσων θίγονται από αυτές τις πολιτικές».
  Αυτή την ώρα οι συνταξιούχοι και τα μέλη του ΠΑΜΕ παραμένουν έξω από το Ζάππειο και όπως δηλώνουν έχουν σκοπό να παραμείνουν για όσο χρειαστεί.
  Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον των φωτογράφων, ήταν το πανό που είχαν φτιάξει και που απεικόνιζε τον Γιώργο Κατρούγκαλο ως ψαλιδοχέρη από τη γνωστή ταινία του Τζόνι Ντέπ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ! Έκαναν τον Κατρούγκαλο... ψαλιδοχέρη Rating: 5 Reviewed By: Press- gr