GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοντέλο από τη Ρωσία υπερασπίζεται φανατικά το βάρος της

Οι σέλφις που ανέβαζε η Alesya Kafelnikova, προκάλεσαν σάλο στη Ρωσία, τη χώρα καταγωγής της, εξαιτίας της λιπόσαρκης εμφάνισής της. Η ...


Οι σέλφις που ανέβαζε η Alesya Kafelnikova, προκάλεσαν σάλο στη Ρωσία, τη χώρα καταγωγής της, εξαιτίας της λιπόσαρκης εμφάνισής της. Η ίδια πάντως, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ανέβασε μια φωτογραφία στα social media στην οποία καταβροχθίζει ένα λαχταριστό χάμπουργκερ με τη λεζάντα "γεια σου ανορεξία".
"Ζυγίζω περίπου 49-50 κιλά. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένη στην καριέρα μου και συνεργάζομαι με τα καλύτερα πρακτορεία του κόσμου", λέει η 17χρονη απαντώντας στις κατηγορίες ότι είναι άρρωστη.
Η Alesya που τον επόμενο μήνα σβήνει 18 κεράκια, πρόσφατα μετακόμισε από ο Παρίσι στη Βρετανία για να προωθήσει την καριέρα της, σημειώνοντας ότι το συγκεκριμένο βάρος της επιτρέπει να εργάζεται στην Ευρώπη. "Αν οι δημοσιογράφοι γνώρισαν τους περιορισμούς στο μόντελινγκ, δε θα τα έγραφαν αυτά", απαντά η νεαρή και συνεχίζει "σε αντίθεση με αυτούς που με κρίνουν, εγώ τρέφομαι υγιεινά".




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση