GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Οι φρουροί πήραν "σηκωτό" πολίτη που ήθελε να μιλήσει στον Τσίπρα!

Ενα μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.  Ενας πολίτης πλησίασε τον Αλέξη ...

Ενα μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Ενας πολίτης πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα, ρωτώντας τον επίμονα γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά οι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν και τον έβγαλαν «σηκωτό» από τον χώρο.

Ηταν η στιγμή που ο κ. Τσίπρας και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Αρκάντι Ντβορκόβιτς είχαν στηθεί μπροστά στους φωτογράφους και τις κάμερες, κάνοντας δηλώσεις, πριν κόψουν την κορδέλα για να εγκαινιάσουν το ρωσικό περίπτερο στην έκθεση.

Ο κ. Τσίπρας αρχικά προσπάθησε να μείνει ατάραχος καιστη συνέχεια γέλασε. «Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα, ήθελε να με ρωτήσει γιατί δεν συνεργάστηκς με τον Σαμαρά. Αυτά συμβαίνουν», είπε ο πρωθυπουργός για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση