GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΑΣΘ: Καραμπόλα και κομφούζιο χωρίς λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Η απουσία λεωφορείων από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό με τη βροχή που πέφτει στην πόλη, δημιούργησαν από το πρωί κυκλοφ...


Η απουσία λεωφορείων από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό με τη βροχή που πέφτει στην πόλη, δημιούργησαν από το πρωί κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικούς δρόμους του πολεοδομικού συγκροτήματος. Μποτιλιαρισμένοι δρόμοι, μικροσυγκρούσεις οχημάτων και γεμάτες πιάτσες ταξί, συνθέτουν την εικόνα της Θεσσαλονίκης, η οποία ξύπνησε σε καθαρά φθινοπωρινό σκηνικό.

Πολλαπλή σύγκρουση αυτοκινήτων σημειώθηκε νωρίτερα στην αερογέφυρα της Βούλγαρη και είναι μεγάλη η ουρά των οχημάτων που σχηματίστηκε στο σημείο, στο ρεύμα εισόδου της πόλης. Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, όπως την Τσιμισκή, την Εγνατία, και τη Βασ. Όλγας, ενώ το ίδιο ισχύει στην Περιφερειακή Οδό, κυρίως στο ρεύμα προς δυτικά, όπου παρατηρείται μεγάλος όγκος οχημάτων.

Ταλαιπωρία υφίσταται για μία ακόμη μέρα το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της επίσχεσης εργασίας στην οποία προχώρησαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, με συνέπεια να μην κυκλοφορεί για 3ο συνεχόμενο 24ωρο κανένα αστικό λεωφορείο στην πόλη. Οι περισσότεροι είναι αναγκασμένοι να πάρουν ταξί για να πάνε στις δουλειές τους, ενώ άλλοι αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες επέλεξαν να φτάσουν στον προορισμό τους με τα πόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση