Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

  Ο Κουρουμπλής για τις τηλεοπτικές άδειες: Κάποιοι θέλουν να ακυρωθεί ο διαγωνισμός


  Στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο των ρομά, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφέρθηκε και στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, λέγοντας πως «Ο νόμος είναι σαφής. Ή δεν τον έχουν διαβάσει κάποιοι, ή θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις».

  Συγκεκριμένα είπε πως «Είχε χτισθεί ένα "στόρυ" ότι εδώ η κυβέρνηση μαγειρεύει, μεθοδεύει, προωθεί τους δικούς της κλπ. Τώρα όμως, με την αποχώρηση του κ. Καλογρίτσα, καταρρέει όλο αυτό το παραμύθι, γιατί υπήρχε ένα ολόκληρο σύστημα της διαπλοκής που βολευόταν με τους συγκεκριμένους καναλάρχες, που στόχευε να ακυρωθεί η διαδικασία για να μην πληρώσουν κάποιοι», προσθέτοντας, «Κάποιοι θέλουν πάση θυσία να ακυρωθεί ο διαγωνισμός».

  Ο υπουργός έκανε σαφές ότι «Όσοι διαπιστωθεί, μετά την εκδίκαση των ενστάσεων και τον έλεγχο του πόθεν έσχες, ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, όλοι αυτοί θα χάσουν την προκαταβολή των αρκετών εκατομμυρίων».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ο Κουρουμπλής για τις τηλεοπτικές άδειες: Κάποιοι θέλουν να ακυρωθεί ο διαγωνισμός Rating: 5 Reviewed By: Press- gr