GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα απάντηση της Κομισιόν για τις τηλεοπτικές άδειες

Η Κομισιόν δεν μπορεί να αποκαλύψει το ακριβές περιεχόμενο των καταγγελιών που έχουν γίνει στην υπηρεσία και στον αρμόδιο Επίτροπο Έτιν...


Η Κομισιόν δεν μπορεί να αποκαλύψει το ακριβές περιεχόμενο των καταγγελιών που έχουν γίνει στην υπηρεσία και στον αρμόδιο Επίτροπο Έτινγκερ, διευκρίνισε σήμερα ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Σημείωσε ωστόσο, εμφατικά ότι παρά το γεγονός πως η διαδικασία αδειοδότησης παραγωγών τηλεοπτικού περιεχομένου δεν είναι εναρμονισμένη, οι αρχές και ο κανόνες της Ευρωπαϊκής Συνθήκης συνεχίζουν και ισχύουν κανονικά.
Ο επικεφαλής εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι τα κράτη μέλη οφείλουν να σέβονται και σε αυτή την περίπτωση τους κανόνες τις Συνθήκης και ειδικότερα την αρχή ελευθερίας εγκατάστασης και παροχής υπηρεσιών.
Υπενθύμισε δε, ότι πέραν αυτού του θέματος, στην Ελλάδα υπάρχει ακόμα μια ανοιχτή έρευνα για το θέμα του φάσματος των τηλεοπτικών συχνοτήτων και της ανεξαρτησίας των ανεξάρτητων εποπτικών αρχών - θέματα για τα οποία, σημείωσε πως υπάρχει ανοιχτή διαδικασία επί παραβάσει και ο Επίτροπος βρίσκεται σε επαφές με τις ελληνικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση