GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΓΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ! Ο Γλύξμπουργκ επέστρεψε στο Προεδρικό Μέγαρο...

Από το 1967 είχε να βρεθεί στην πρώην βασιλική κατοικία -και νυν προεδρικό μέγαρο- ένα μέλος της οικογένειας των Γλύξμπουργκ.  Αυτό ωστ...

Από το 1967 είχε να βρεθεί στην πρώην βασιλική κατοικία -και νυν προεδρικό μέγαρο- ένα μέλος της οικογένειας των Γλύξμπουργκ.
 Αυτό ωστόσο συνέβη χθες Τετάρτη, κατά την εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών του 4ου Ετήσιου «Αthens Democracy Forum», με θέμα «Religion, Migration Power and Money».
Μεταξύ, λοιπόν, των προσωπικοτήτων που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση στην οποία βασικός ομιλητής ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος, ήταν και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος Γλύξμπουργκ, ο οποίος γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1969 στη Ρώμη. Οι γονείς του, Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία, είχαν φύγει από την Αθήνα, μετά το αποτυχημένο αντικίνημα της 13ης Δεκεμβρίου 1967 ενάντια στο καθεστώς των συνταγματαρχών το 1967 και ζούσαν αυτοεξόριστοι στην ιταλική πρωτεύουσα.
Έτσι, η παρουσία του στο μέγαρο σηματοδότησε την «επιστροφή» ενός μέλους της τέως βασιλικής οικογένειας στην κατοικία των γονέων του, οι οποίοι από το 2013 έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα.

3 σχόλια

  1. ΓΛΥΨΕ ΜΟΥ ΤΟΝ: ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ
    "Εγώ γλύφω, εσύ γλύφεις" Παυλόπουλος και Μεϊμαράκης
    Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012


    Ένα... συγκλονιστικό τετ-α-τετ εκτυλίχθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια ψήφισης της άρσης ασυλίας της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, όταν ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συνάντησε τον Προκόπη Παυλόπουλο και του «παραπονέθηκε» που βγήκε στο ραδιόφωνο του κ. Νίκου Χατζηνικολάου.

    Πρέπει όμως να.....
    σημειωθεί ότι ο διάλογος έχει δύο «βερσιόν». Η κατά Παυλόπουλο μαρτυρία είναι η πιο «ελαφριά», κατά αρκετούς όμως βουλευτές, που ήταν παρόντες, «ακούστηκαν απίστευτα "γαλλικά" από τον κ. Μεϊμαράκη»

    Η εκδοχή, σύμφωνα με τον κ. Παυλόπουλο, έχει ως εξής:

    Μειμαράκης: Γιατί ρε Προκόπη πήγες το πρωί στον Χατζηνικολάου και τον έγλειφες;

    Παυλόπουλος: Που το κατάλαβες ρε Βαγγέλη;

    Μεϊμαράκης: Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για το εκρηκτικό του χαρακτήρα μου;

    Παυλόπουλος: Αυτό κατάλαβες;

    Μειμαράκης: Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου.

    Παυλόπουλος: Εγώ δεν γλείφω τον Χατζηνικολάου, άρα δεν με αφορά.

    Όμως, αρκετοί βουλευτές που ήταν παρόντες στην στιχομυθία, έλεγαν ότι ο πρόεδρος της Βουλής χρησιμοποίησε και ορισμένα «γαλλικά», λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Σε άκουσα το πρωί που βγήκες στον Χατζηνικολάου να του γλύψεις τον π... Έλα να γλείψεις τον δικό μου, είναι καλύτερος».

    Τέσσερις ώρες μετά, οι κ.κ. Μειμαράκης και Παυλόπουλος, με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την προεδρία της Βουλής, διέψευσαν το μεταξύ τους διάλογο. Να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα επιχειρούν οι κ.κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Προκόπης Παυλόπουλος, μετά το φραστικό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ τους στην Ολομέλεια της Βουλής.

    Ειδικότερα, το προεδρείο της Βουλής εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο τον δήθεν μεταξύ τους διάλογο που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο».

    Βέβεια, όπως έχει γράψει και το protothema.gr για το συγκεκριμένο επεισόδιο -που τώρα οι δύο πρωταγωνιστές κάνουν ότι δεν γνωρίζουν- υπάρχουν δύο εκδοχές.

    Η μία, προερχόμενη από τον κ. Παυλόπουλο, η οποία είναι και η πιο... light και η άλλη από παρόντες βουλευτές που περιλαμβάνει και τις... hard core εκφράσεις. Υπό αυτά τα δεδομένα, δημιουργείται η απορία τι ακριβώς διαψεύδει το προεδρείο: και τις δύο εκδοχές ή την πιο... light;

    http://dailynews24.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΛΕΞΗ?
    Ν. Βράχος

    Παυλόπουλοι, ΚαΜένοι, καλόγηροι,- μας κατέστρεψαν !!!
    * Πάνε τα δομημένα ομόλογα,
    *πάνε οι ακτοπλοϊκές μίζες Παυλίδη,
    * πάνε οι offshore Βουλγαράκη, που ήταν νόμιμες και ηθικές,
    *οι ανταλλαγές με τον Εφραίμ, φιλέτων ακίνητων του Δημοσίου με το νερό και τα ψαρια της Βιστωνίδας στο σκάνδαλο Βατοπεδίου,
    * οι απαγωγές των Πακιστανών,
    * το Σινούκ,
    *ο Ζαχόπουλος,
    *ο Βαρθολομαίος,
    *ο Χούπης,
    *οι στημένοι διαγωνισμοί και εκατοντάδες χιλιάδες προσλήψεις των δικών τους παιδιών με την καθιέρωση της συνέντευξης και την ουσιαστική κατάργηση του ΑΣΕΠ,
    *οι κουμπάροι Πανάγοι και σια,
    * η απογραφή,
    *η επιτήρηση,
    *η κουτοπόνηρη αύξηση του ΑΕΠ κατά 27% μέσω πορνείας και λαθρεμπορίου,
    * τα κρυφά ομόλογα, τα κρυφά δάνεια από την J.P MORGAN,
    *τα γκόλντεν μπόϋς,
    *τα ψευδή στοιχεία στη Γιούροστατ,
    * το κλείσιμο της Βουλής για να παραγραφούν τα αίσχη τους.
    Ξεχάστηκε ο διπλασιασμός του χρέους και η εκτόξευση του ελλείμματος στα ύψη σε πεντέμισι μόλις χρόνια.
    Ξεχάστηκαν όλα τα απίθανα και πρωτόγνωρα σκάνδαλα της Δεξιάς και έμεινε να φταίει ένας και μοναδικός.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αρθρογράφος προφανώς έχει κόμπλεξ. Δεν υπάρχει επώνυμο Γλύξπουργκ καθώς αυτό αναφέρεται σε τοπωνύμιο. Τα διαβατήρια που έχει χορηγήσει το Ελληνικό Κράτος στα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας έχουν ως επώνυμο το De Grecia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση