GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποδαρικό στην ΑΕΚ με το μυαλό στο πρωτάθλημα

Να αποδείξει σε άπαντες πως φέτος θα είναι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος θέλει να δείξει με το «καλημέρα» στη νέα σεζόν η ΑΕΚ. Η «Ένωσ...


Να αποδείξει σε άπαντες πως φέτος θα είναι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος θέλει να δείξει με το «καλημέρα» στη νέα σεζόν η ΑΕΚ. Η «Ένωση» υποδέχεται για την πρεμιέρα της Super League-κι ας είναι η τρίτη αγωνιστική-την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ με στόχο όχι απλώς τη νίκη, αλλά και μία εμφάνιση αντιπροσωπευτική των… ορέξεών της για φέτος.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια φρόντισε να υπενθυμίσει κατ’ επανάληψη στους παίκτες του πως το έργο τους δεν θα είναι εύκολο. «Η Ξάνθη είναι μία ομάδα με συνοχή. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή», τους είπε κατά την τακτική ανάλυση του αντιπάλου που έγινε υπό το βλέμμα και του νέου τεχνικού διευθυντή, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.
Ο Γεωργιανός προπονητής δεν φαίνεται πως θα έχει εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. Δεδομένης και της απουσίας του Χριστοδουλόπουλου (λόγω θλάσης), όλα δείχνουν πως ο Πατίτο θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Μπακασέτα στην απέναντι πλευρά και τον Μάνταλο πίσω από τον Αλμέιδα. Ο Ανέστης θα είναι στο τέρμα, Γκάλο και Ντίντακ στα άκρα της άμυνας, ενώ ο Λέσκοτ θα κάνει επίσημο ντεμπούτο δίπλα στον Τσιγκρίνσκι στα στόπερ. Το δίδυμο Σιμόες και Γιόχανσον στον άξονα της μεσαίας γραμμής δεν «σπάει» με τίποτα.
Η ΑΕΚ θα έχει στο πλευρό της πολύ κόσμο. Οι αρχικές προβλέψεις έκαναν λόγο για 20.000 και πλέον φιλάθλους, αλλά οι βροχοπτώσεις στην Αττική έχουν προκαλέσει αμφιβολίες για το αν η προσέλευση θα είναι τόσο μεγάλη.
Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να αγωνιστούν με τη νέα τους μαύρη εμφάνιση που έχει κάνει… θραύση, με τις αγορές και τις παραγγελίες να έχουν ξεπεράσει τις 2.500. Μάλιστα οι νέες φανέλες θα διατίθενται και από τις μπουτίκ του ΟΑΚΑ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση