GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μέσι αποκάλυψε γιατί έβαψε ξανθά τα μαλλιά του

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά του και να τα βάψει ξανθά προκάλεσε ερωτήματα μεταξύ των θαυμαστών του και όχι μόνο...


Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά του και να τα βάψει ξανθά προκάλεσε ερωτήματα μεταξύ των θαυμαστών του και όχι μόνο. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του αποκάλυψε γιατί προχώρησε στην συγκεκριμένη αλλαγή.

«Έκανα μια αλλαγή, για να ξεκινήσω από το μηδέν», είπε ο Μέσι και πρόσθεσε: «Έγιναν πολλά και είπα στον εαυτό μου: "«Θέλω να τα αφήσω όλα πίσω και να ξεκινήσω από την αρχή»".

Σχετικά με την απώλεια του Κόπα Αμέρικα και τη δήλωσή του ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά στην εθνική ομάδα, ο Μέσι τόνισε: «Ήταν αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Τα πάντα κατέρρευσαν. Ήταν μεγάλη απογοήτευση».

Όπως είναι γνωστό ο αστέρας της Μπαρτσελόνα άλλαξε γνώμη και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση