GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βοηθά ηλικιωμένο ζευγάρι να βρει το δρόμο του

Οι Νεοϋορκέζοι χαρακτηρίζονται ως αγενείς, ωστόσο οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι και πως ο τρόπος της δουλειάς τους και οι ρυθμοί ...


Οι Νεοϋορκέζοι χαρακτηρίζονται ως αγενείς, ωστόσο οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι και πως ο τρόπος της δουλειάς τους και οι ρυθμοί της ζωής τους είναι αυτά που τους κάνουν να φαίνονται αγενείς. Έτσι το σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που σταματήσετε έναν Νεοϋορκέζο για να σας δώσει πληροφορίες για κάποιον δρόμο να είστε σίγουροι όσο κι αν βιάζεται θα σταματήσει να σας βοηθήσει ακόμα κι αν πρόκειται για τον βραβευμένο με Όσκαρ Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.
Σύμφωνα με το περιοδικό «The Cut» το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έκανε ένα διάλειμμα από τα πολλά μοντέλα που τον περιτριγυρίζουν για να κάνει μία βόλτα τον σκύλο του κατά μήκος του γραφικού ποταμού Χάντσον, όταν τον πλησίασε ένα ζευγάρι. Όχι δεν τον ρώτησαν πώς είναι να κοιμάσαι στο κουφάρι ενός ζώου για να κερδίσεις ένα Όσκαρ, ούτε του ζήτησαν αυτόγραφο ή σέλφι, απλώς ήθελαν οδηγίες για να βρουν την οδό που έψαχναν.
Ο Λεό πήρε το κινητό του και αναζήτησε τη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθήσει το ζευγάρι και στη συνέχεια τους εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια για το πώς θα φτάσουν στον προορισμό τους. Το ζευγάρι αυτό θα έχει να διηγείται πλέον στους φίλους του πως ο καλός Σαμαρείτης που τους βοήθησε να βρουν τον δρόμο τους όταν χάθηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, δεν είναι άλλος από τον σούπερ σταρ Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση